Home TOP NEWS Κριτική ναι, μηδενισμός όχι

Κριτική ναι, μηδενισμός όχι

dinamo-batumi-omonia-ex (3)Σε κανέναν δεν άρεσε η εμφάνιση στο Κουτάισι. Κανείς μας δεν είναι ικανοποιημένος από την έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας. Και οπωσδήποτε όλοι έχουμε πληγωθεί από το αποτέλεσμα το οποίο γράφουμε συνεχώς για να το εμπεδώσει και ο τελευταίος οπαδός ή ποδοσφαιριστής, δεν είναι του μεγέθους μας. Δεν αρμόζουν στο μέγεθος μας τέτοιες πίκρες.


Κριτική πρέπει πάντα να γίνεται, μόνο έτσι θα διορθωθούν τα λάθη. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει επαναληπτικός τόσο κοντά χρονικά, πρέπει να προσέχουμε να μην ξεφεύγουμε. Πρέπει να προσέχουμε να μην γίνεται η κριτική μηδενισμός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα απέδειξε ότι βρίσκει τρόπο να αντιδρά στα δύσκολα και αυτό περιμένουμε να κάνει την Πέμπτη. Πριν τους στήσουμε στον τοίχο λοιπόν, ας τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν πως η ήττα τους συνέφερε.

Είτε προκριθεί είτε όχι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πράγματα να διορθώσει και η κριτική επιβάλλεται να της γίνεται πάντα καλόπιστα. Δεν είναι όμως σωστό να περιμένουμε στη γωνιά στην αποτυχία για να πούμε πως “δικαιωθήκαμε” που τα λέγαμε. Κριτική ναι, ισοπέδωση όχι. Αν αποκλειστούμε, θα έχουμε καλώς ή κακώς πολύ χρόνο για να μιλήσουμε πιο έντονα.