Home TOP NEWS Αν έρθει η ώρα, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα

Αν έρθει η ώρα, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα

proponisi-zestafoni-georgia-b (23)


Η κρίση με το θέμα Μίκαελ Ποτέ, μοιάζει να έχει εκτονωθεί. Από τη στιγμή πάντως που ο πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρσι μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο σήμερα, αποδεικνύει πως οι ισορροπίες δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί πλήρως. Αυτοί που θα παίξουν μπροστά έχουν κερδίσει με τον ιδρώτα και το σπαθί τους τις θέσεις και ο Μίκα πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει από τον πάγκο.

Εικάζουμε πάντως πως ο Καϊάφας αναλόγως της εξέλιξης του ματς θα του δώσει χρόνο. Και αν επαληθευτεί η πρόβλεψη, ο Ποτέ πρέπει να είναι έτοιμος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σκοράρει. Όσο κι αν παίξει, όποτε κι αν παίξει, να δώσει το 100% και να κάνει το παν για να γίνει η δουλειά του με ένα γκολ. Αυτό ξέρει καλύτερα, μέσω αυτού πρέπει να “μιλήσει”

Η ποιότητα και η αξία του ποδοσφαιριστή από το Μπενίν δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ. Εκείνο που τέθηκε υπό διερεύνηση ήταν η προθυμία του να παίζει για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πλέον αφού είναι μέλος της ομάδας, πρέπει να αποδείξει πως είναι εδώ 100% και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το πράξει,από μια καλή ευρωπαϊκή εμφάνιση.