Home TOP NEWS Μπεμπέ: «Στοχεύω σε νίκες και επιτυχίες»

Μπεμπέ: «Στοχεύω σε νίκες και επιτυχίες»

bebe


Επίσημα πράσινος είναι ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10 στην πλάτη. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά:

Όσο αφορά τις πρώτες εντυπώσεις του από το Σωματείο μας, επεσήμανε: “Είναι ιδιαίτερα θετικές οι πρώτες εντυπώσεις που απεκόμισα από τον Σύλλογο. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο”.

Ακολούθως, ανέφερε για το τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας μας από τον ίδιο: “Σαν ποδοσφαιριστής είμαι πάντα μαχητής και στοχεύω σε νίκες και επιτυχίες. Επίσης, μου αρέσει να δουλεύω σκληρά. Συνεπώς, αυτά να αναμένει να δει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από εμένα”.

Ο Λουσιάνο Μπεμπέ εξέφρασε την εκτίμηση πως δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής:“Πιστεύω πως θα είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστώ για να προσαρμοστώ στα δεδομένα του Συλλόγου. Γνωρίζω αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, όπως και τη φιλοσοφία της ομάδας”.

Για την επιλογή του αριθμού 10 στη φανέλα του, τόνισε: “Είναι ένας νέος αριθμός για εμένα. Νέα αρχή, νέα ομάδα και… νέος αριθμός!”

Κλείνοντας, ο Λουσιάνο Μπεμπέ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί στην ομάδα μας, αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει: “Ανυπομονώ για να αρχίσω να αγωνίζομαι με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να φορέσω τη φανέλα αυτής της ομάδας. Θέλω να γράψω ιστορία με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για αρχή, θα προσπαθήσουμε για τη διάκριση στα προκριματικά του Europa League”.