Home TOP NEWS Χομερίκι: «Θα είναι ενδιαφέρον ο αγώνας»

Χομερίκι: «Θα είναι ενδιαφέρον ο αγώνας»

dinamoomadiki


Στην Άντρια Χήρα και το balla.com.cy μίλησε ο τεχνικός της Ντινάμο Μπατούμι, Λεβάν Χομερίκι. Ο Γεωργιανός τεχνικός χαρακτήρισε ενδιαφέρον τον αυριανό αγώνα αφού όπως είπε οι δυο ομάδες τον προσεγγίζουν διαφορετικά, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη.

Της Άντριας Χήρα, balla.com.cy

Ένα σχόλιο για την κλήρωση:
Για την ώρα είναι δύο ανταγωνιστές που θα αντιμετωπίσουν εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας.

Τι γνωρίζεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ;
Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα, αναπτυγμένη με καλές υποδομές και με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δείξει και έχει κάνει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Για τους μεταξύ τους αγώνες:
Πιστεύω ότι και τα δύο ματς θα είναι σκληρά, αλλά σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, θα δοκιμάσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να εντυπωσιάσουμε και τους οπαδούς μας.

Τα χαρακτηριστικά της Ντινάμο Μπατούμι:
Η ομάδας μας διαθέτει καλό ρόστερ, με καλούς παίκτες που μπορούν ν’ αγωνιστούν σε αρκετές θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα μας και στην επίθεση κα ιστην άμυνα.

Για το αν υπάρχει παίκτης-κλειδί;
Το βασικό κλειδί για την ομάδα μας μπορεί να είναι και ο οποιοσδήποτε παίκτης και στα δύο παιχνίδια, έχουμε όμως μερικά μεμονωμένους δυνατούς-καλούς παίκτες. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για το παιχνίδι.

Για τα νέα αποκτήματα της Ντινάμο Μπατούμι:
Μέχρι τώρα κάναμε δύο νέες προσθήκες και ελπίζω να μας βοηθήσουν εκεί που θα τους χρειαστούμε για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα. Ελπίζω να προσαρμοστούν γρήγορα.

Για το αν είδε κάποιο ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
Όχι δυστυχώς δεν έχω δει κάποιον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση.

Για τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις της Διναμό Μπατούμι με την πρόκριση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μετά από αρκετά χρόνια:
Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και είναι δυνατόν σε αυτήν την διοργάνωση. Ξέρω θα είναι δύσκολο γιατί είμαστε πίσω σε παιχνίδια από το Γιουρόπα Λιγκ, είχαμε μεγάλη παύση κι’ αυτό θα μας δυσκολέψει αρκετά!