Home TOP NEWS “Έβριζαν και έκαναν ρατσιστικές ιαχές”

“Έβριζαν και έκαναν ρατσιστικές ιαχές”

proponidi-diaskepsi-jiagiellonia (10)


Δηλώσεις στο ΚΥΠΕ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου. Πιο κάτω αυτούσιο το κομμάτι στο ΚΥΠΕ:

Σε επίσημη καταγγελία της Πολωνικής Γιαγκελόνια προς την ΟΥΕΦΑ για την προκλητική συμπεριφορά των οπαδών της, προχώρησε η Ομόνοια. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου, το ΔΣ της ομάδας προχώρησε σε καταγγελία της πολωνικής ομάδας για τη συμπεριφορά των οπαδών της, στέλλοντας μάλιστα και βίντεο με τα όσα συνέβησαν.

Αναφερόμενος στα γεγονότα, ο κ. Δημητρίου είπε πως υπήρξε καταστρατήγηση των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ καθώς στην προπόνηση της Ομόνοιας θα μπορούσαν να παρευρεθούν για 15 λεπτά μόνο μέλη των Μέσων Ενημέρωσης. Αντί αυτού, όπως είπε, 50 περίπου οπαδοί της Γιαγκελόνια βρέθηκαν την ώρα της προπόνησης στις εξέδρες βρίζοντας στα ελληνικά τόσο την ομάδα όσο και τους παίκτες. Επιπλέον, προέβησαν και σε ρατσιστικές ιαχές κατά των μαύρων ποδοσφαιριστών της ομάδας της Λευκωσίας.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητρίου, 15 περίπου άτομα, οπαδοί της πολωνικής ομάδας, βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η Ομόνοια, βρίζοντας και προκαλώντας οχλαγωγία. Δύο από αυτούς επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του ξενοδοχείου. Οι υπεύθυνοι της αποστολής κάλεσαν την Αστυνομία, με την άφιξη της οποίας οι οπαδοί αποχώρησαν, για να επιστρέψουν και πάλι μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και να συνεχίσουν για μια περίπου ώρα την οχλαγωγία.

(ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΧΡ)