Home TOP NEWS Οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνονται

Οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνονται

match-brondby-omonia-c (21)


Λευκή ισοπαλία σε ακόμη ένα εκτός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον πρέπει να καταφέρει (πάλι) μέσα στο σπίτι της να πάρει αποτέλεσμα που θα της χαρίσει την πρόκριση. Ναι μεν το 0-0 άφησε το τεχνικό τιμ της ομάδας μας ευχαριστημένο, αφού ο κυριότερος στόχος ήταν να μην δεχθούμε γκολ, όμως μένει μια πικρία που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που βρήκε. Οι μεγάλες φάσεις του τριφυλλιού στο παιχνίδι που θα μπορούσαν με ένα καλύτερο τελείωμα να γίνονταν γκολ ήταν η κλασική ευκαιρία με το Σκέμπρι που από πολύ κοντά δεν νίκησε τον Χραντέσκι και μια με τον Ασσίς δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε στο σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το γενικό σχόλιο μας, είναι πως πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται και που δημιουργείς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ειδικά όταν αγωνίζεσαι με πλάνο που δίνει προτεραιότητα στα μετόπισθεν. Ειδικά όταν πρόκειται για δύο παίκτες της ποιότητας και της αξίας του Ασσίς και του Σκέμπρι, οι φάσεις πρέπει να τελειώνουν γιατί απλοποιούν τα πράγματα. Άλλο παιχνίδι θα βλέπαμε τόσο στη Δανία, όσο και την Πέμπτη στη Κύπρο, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έμπαινε μπροστά στο σκορ.

Όπως και να έχει, η άμυνα των Δανών, έδειξε αρκετά ευάλωτα σημεία και στον επαναληπτικό πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να τους πιέσει σε αρκετά στάδια του αγώνα και πρέπει αυτή τη φορά να είναι πιο αποτελεσματική μπροστά στο τέρμα.