Home TOP NEWS Είναι ακόμα 50-50

Είναι ακόμα 50-50

match-jagiellonia-omonoia-k (12)


Ανοικτοί λογαριασμοί μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Γιαγκελόνια. Η ομάδα μας έφυγε από την Πολωνία χωρίς να χάσει, οι πιθανότητες πρόκρισης όμως εξακολουθούν να είναι μοιρασμένες και μπορεί με άνεση να λεχθεί πως δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Όπως είπε και ο Άκης Ιωακείμ μετά το ματς, τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο και τίποτα παραπάνω.

Το βέβαιο είναι πως πλέον ξέρουμε πως η Γιαγκελόνια είναι καλή ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως να τη σεβαστήκαμε και λίγο παραπάνω από όσο της άξιζε για να μην χάσουμε, εκείνο που μετράει όμως είναι πως ξέρουμε πως η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Μας απείλησαν ελάχιστα, παρότι τους επιτρέψαμε να έχουν την πρωτοβουλία και στο τέλος εμφανίστηκαν και ικανοποιημένοι από την απόδοση τους.

Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον πύρινο κόσμο στο πλευρό της, θα περάσει στον 3ο προκριματικό. Επειδή ένα γκολ εναντίων μας μπορεί να περιπλέξει αρκετά τα πράγματα, καλούμε άπαντες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο, να προσεγγίσουν το ματς με αυτοπεποίθηση αλλά και με προσοχή. Η πρόκριση είναι στα χέρια μας, αλλά δεν την έχουμε κατακτήσει ακόμη.