Home TOP NEWS Κυριακή με μπόλικο διάβασμα

Κυριακή με μπόλικο διάβασμα

proponisi-batumi-b (8) - kaiafas-sergiou


Πρεμιέρα σήμερα στα πρωταθλήματα για την Γιαγκελόνια καθώς και για τους άλλους δυο πιθανούς μας αντίπαλους.  Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε την πρώτη αγωνιστική στην Πολωνική Ekstraklasa, στην 1′ Κατηγορία της Βουλγαρίας και στην Σούπερλιγκ της Δανίας και η προπονητική μας ομάδα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μαζέψει νέο υλικό για την Γιαγκελόνια και να μάθει περισσότερα για Μπερόε και Μπρόντμπι.

Στο Πολωνικό πρωτάθλημα, η Γιαγκελόνια, λίγα 24ωρα μετά τον αγώνα της με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ταξιδεύει στο Κιέλτσε, 380 χιλιόμετρα μακριά από το Μπιάλιστοκ. Οι αντιπάλοι μας άφησαν για λίγο πίσω το τριφύλλι και θέλουν να πετύχουν το διπλό στο Kielce City Stadium και να μπούνε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Εάν οι πράσινοι περάσουν το εμπόδιο των Πολωνών όπως είναι γνωστό θα βρεθούνε αντιμέτωποι με το νικητή του ζευγαριού Μπερόε (Βουλγαρίας) – Μπρόντμπι (Δανίας). Οι δύο ομάδες όμως και η Γιαγκελόνια έχουνε σήμερα τις πρώτες τους εγχώριες υποχρεώσεις.

Η Μπρόντμπι φιλοξενείτε από την νεοφώτιστη Άαρχους ενώ η Μπερόε φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας και επίσης νεοφώτιστη Μοντάνα.

Αναλυτικά:

16:30 Κορόνια Κιέλτσε – Γιαγκελόνια
19:00 Άαρχους – Μπρόντμπι
21:00 Μπερόε – Μοντάνα