Home TOP NEWS Να μην γίνει του…Κουτάισι!

Να μην γίνει του…Κουτάισι!

dinamo-batumi-omonia-ex (16)


Στο Μπιάλιστοκ της Ανατολικής Πολωνίας πάει από βδομάδας η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα αντιμετωπίσει στο 22,386 θέσεων Στάδιο της Πόλης, τη Γιαγκελόνια. Βάσει ευρωπαϊκών εμπειριών και βαθμολογίας στις διοργανώσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ φαντάζει το φαβορί της σειράς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να νομίζουμε πως θα περάσουμε χωρίς να δώσουμε 101%.

Την περασμένη εβδομάδα, κόντρα σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε ένα δυνατό χαστούκι που της επέτρεψε να ξυπνήσει και αν δει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Αν κατεβεί στο Μπιάλιστοκ με παρόμοια μυαλά, μπορεί στον επαναληπτικό να έχει ελάχιστες ελπίδες. Η Γιαγκελόνια είναι μια ομάδα με πολλή ενέργεια, μεγάλη αυτοπεποίθηση και δύσκολη έδρα. Αυτό το τελευταίο το τονίζουμε γιατί οι Πολωνοί είναι αρκετά θορυβώδεις όταν παίζει η ομάδα τους.

Με τα πιο άνω δεν θέλουμε να ζωγραφίσουμε τη Γιαγκελόνια σαν υπερομάδα. Εξακολουθούμε να θεωρούμε πως στο χέρι μας είναι να προκριθούμε. Απλά πρέπει να εμφανιστούμε διαβασμένοι, συγκεντρωμένοι, σοβαροί και παθιασμένοι.