Home TOP NEWS Ο Νούνο στέλνει τα χαιρετίσματα του

Ο Νούνο στέλνει τα χαιρετίσματα του

match-EL-omonoia-jagiellonia-f (6)


Πριν το ματς, ο Μίχαο Πρόμπιερτζ είχε πει πως το ποδόσφαιρο είναι για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Τι το ήθελε; Μάλλον δε του είπαν πως ένας Νούνο Ασσίς, ισούται με δυο 19άρηδες! Ο Πορτογάλος μάγος, έκανε ότι ήθελε την άμυνα του αντιπάλου, με αποκορύφωμα το μαγικό στο 89 του αγώνα, όταν χόρεψε τον Μαντέρα και έβγαλε μόνο το Σιέρινταν.

Γενικά οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν εκπλάγηκαν με την απόδοση του Ασσίς, αφού ξέρουν πως πρόκειται για τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που είδε η Κύπρος εδώ και χρόνια. Φανταστικά κοντρόλ, έξυπνες πάσες και στο τέλος του ματς κράτημα της μπάλας και ροκάνισμα του χρόνου. Τι άλλο να ζητήσουμε από ένα ποδοσφαιριστή της εμβέλειας του Ασσίς;

Ο κόσμος δεν κουράζεται να δείχνει τη λατρεία του στον Ασσίς. Κι αυτός την απολαμβάνει και ανταποδίδει με την απόδοση του. Μια μέρα θα λέμε στα παιδιά μας για το καιρό που έπαιζε ο Νούνο. Πότε θα γίνει αυτό κανείς δεν ξέρει, άλλωστε όπως είπε χαριτολογώντας ο Μαργκάσα μετά το ματς στο Νούνο “θα γίνεις παππούς κι ακόμα θα κρύβεις τη μπάλα!”