Home TOP NEWS Ο Τουζίνσκι πιστεύει ότι ένα γκολ αρκεί στην ομάδα του

Ο Τουζίνσκι πιστεύει ότι ένα γκολ αρκεί στην ομάδα του

match-jagiellonia-omonoia-kj (16)


Δηλώσεις σε Πολωνικό μέσο έκανε ο επιθετικός της Γιαγκελόνια Πάτρικ Τουζίνσκι. Ο ποδοσφαιριστής της Πολωνικής ομάδας πιστεύει ότι μαζί με τους συμπαίκτες του μπορούν να πάρουν την πρόκριση, όμως αναγνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο. Ξέρει τι ατμόσφαιρα να περιμένει την Πέμπτη, αλλά είναι αισιόδοξος. Εάν η Γιαγκελόνια πετύχει ένα γκολ θα πρέπει να δεχθεί δύο για να αποκλειστεί, αφού θα της αρκεί και το “Χ”, με τον στράικερ των Πολωνών να πιστεύει ότι με ένα γκολ όλα θα πάνε καλά για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του:

«Στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ η απόδοση μας ήταν πολύ καλή, όμως ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, και ενώ είχαμε δημιουργήσει προϋποθέσεις. Ενόψει του επαναληπτικού, μπορώ να πω πως δεν είμαστε σε μειονεκτική θέση. Στην Κύπρο πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Δεν ξέρω εάν θα βρούμε πολλές, όμως μια θα έχουμε. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε ένα γκολ, μας αρκεί.

Παρακολουθήσαμε βίντεο από εντός έδρας παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι πραγματικά ωραία.  Οι οπαδοί αντιδρούν αυθόρμητα και είναι πάντα γεμάτες οι κερκίδες. Υπόσχεται ότι θα είναι είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες. Θα είναι σίγουρα μια διασκεδαστική συνάντηση απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαι σίγουρος ότι θα έχει ζέστη και δεν θα είναι εύκολο, όμως ο καιρός είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες. Προετοιμαστήκαμε για τέτοιο σενάριο και είμαστε αισιόδοξοι».