Home TOP NEWS Περιμένουν κι από τους τρεις

Περιμένουν κι από τους τρεις

filiko-omonoia-botev (45) - sheridanΗ προπονητική ομάδα ενίσχυσε την επίθεση με την απόκτηση του Κίλιαν Σέρινταν. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε μίνι δημοσκόπηση που κάναμε την περασμένη βδομάδα, έδειξε να πιστεύει πολύ στον Ιρλανδό αλλά και στον Αντρέ Σκέμπρι. Ο Πράσινος Λαός θεωρεί πως οι δύο τους μπορούν να δώσουν σπουδαίες λύσεις μαζί στην επίθεση. Mετά την πρεμιέρα όμως στην Ευρώπη, στους υπολογισμούς της ενδεκάδας… μπαίνει και ο Ποτέ.


Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, στο παιχνίδι στη Γεωργία κόντρα στην Ντινάμο Μπατούμι, εμπιστεύτηκε τον περσινό του πρώτο σκόρερ, στέλλοντας το μήνυμα και στον παίκτη πως θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά του με το σκοράρισμα αφού η ομάδα τον χρειάζεται. Ο Μίκαελ Ποτέ έδειχνε στις τελευταίες προπονήσεις να ανεβαίνει και η κίνηση του Καϊάφα λέει πολλά για τον Αφρικανό καθώς όλοι αναμένουν να δουν σύντομα τον καλό Ποτέ.

Ο κόουτς και οι συνεργάτες του περιμένουν πολλά και από τους τρεις ηγέτες της επίθεσης. Ελπίζουμε η αρχή να γίνει από την ερχόμενη Πέμπτη όπου η ομάδα χρειάζεται νίκη με πάνω από δύο γκολ για να προκριθεί στον 2ο προκριματικό.