Home TOP NEWS Προχωράνε μεταγραφές

Προχωράνε μεταγραφές

bebe (2)


Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση, μπορεί πλέον παράλληλα με τη Γιαγκελόνια και για τις επόμενες 2-3 μέρες να δει το κεφάλαιο μεταγραφές. Η φυγή του Ποτέ, που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, ελευθερώνει δεύτερη θέση ξένου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, δεν είναι όμως βέβαιο αν θα γίνουν δυο μεταγραφές.

Ας ξεκινήσουμε με τα σίγουρα, εντός 48 ωρών, οι πληροφορίες λένε πως κλείνει το θέμα επιτελικού μέσου. Ο Μπεμπέ είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα και αρέσει πολύ στο Καϊάφα. Για να ακριβολογούμε έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί. Δεν είναι όμως ο μόνος στα υπόψη αφού υπάρχει άλλη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο τελικός λόγος ανήκει στο Καϊάφα.

Η δεύτερη θέση που μένει ανοιχτεί τώρα, δεν είναι βέβαιο πως θα καλυφθεί άμεσα. Απαντώντας σε ερώτηση αν θα αποκτήσει φορ, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μάλλον έδειξε πως τείνει προς το όχι. Κατά την άποψη μας και ενόψει Ευρώπης, εκεί που χρειάζεται άμεσα ποιοτική προσθήκη είναι το κέντρο της άμυνας, με ένα όμως ερωτηματικό. Αυτό το ερωτηματικό είναι ο Τζάκσον Μεντί, που μπορεί να έμεινε χθες εκτός, πριν το ματς της Γεωργίας όμως είχε να παίξει 6 μήνες ποδόσφαιρο. Ίσως το τεχνικό τημ να θέλει να του δώσει χρόνο να βρει τα πατήματα του. Ακόμα κι έτσι όμως, η Ευρώπη είναι σε μια βδομάδα.