Home TOP NEWS Προμπιέτζ: «Κόλαση εδώ, κόλαση και στη Λευκωσία» (UPD)

Προμπιέτζ: «Κόλαση εδώ, κόλαση και στη Λευκωσία» (UPD)

probierz-diaskepsi
© jagiellonia.net

Πριν από την προπόνηση της Γιαγκελόνια, ο Πρόπιερζ μίλησε ξανά στους εκπροσώπους του τύπου. Αυτή τη φορά δοκίμασε να εμψυχώσει τους παίκτες του και τον κόσμο τους λέγοντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ «Καλωσήρθατε στην Κόλαση!».


Τα νεότερα που δήλωσε είναι πως: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει σε μεταλλαγές το 4-1-4-1. Θα πως καλωσήρθατε στην Κόλαση, γιατί οι οπαδοί μας θα φτιάξουν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε τους Γκουλόν και Κιρμ, είδαμε επίσης τον Σκέμπρι σε αγώνες».

«Αγωνιστήκαμε μαζί τους στο Γκρότζισκ και μόνο 1 παίκτης από τότε βρίσκεται στην 11αδα. Θα κάνουμε τα πάντα να περάσουμε στον 3ο γύρο. Βέβαια είμαι σίγουρος πως κόλαση θα συναντήσουμε και μεις στη Λευκωσία. Μέχρι τον επαναληπτικό έχουμε πολλά όμως, δεν στον σκεφτόμαστε τώρα, έχουμε και την Κορόνα Κιέλτσε ενδιάμεσα». 

Οι δηλώσεις που έγιναν το μεσημέρι:

Δύσκολο για την ομάδα του χαρκατήρισε στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου το αυριανό παιχνίδι, ο Μιχάιο Προμπιέρτζ. Ο Πολωνός προπονητής της Γιαγκελόνια έχρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ φαβορί και τόνισε πως πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να πάρουν αυτό που θέλουν. Στη διάσκεψη ήταν και οι ποδοσφαιριστής Ντραγκόφσκι και Ρόμαντσουκ. Αναλυτικά:

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το απόλυτο φαβορί. Ξέρουμε τα καλά μας στοιχεία και τον τρόπο που παίζουμε. Για μας γράφουν αρκετά, μίλησε ακόμα και ο Ένγκελ σε Κυπριακό ΜΜΕ και γενικά έχουν μάθει πολλά. Μας αντιμετωπίζουν με τόση σοβαρότητα, έχουν έρθει και δύο ημέρες νωρίτερα στην Πολωνία. Εμείς από την άλλη, γνωρίζουμε τι να περιμένουμε, ξέρουμε τους παίκτες τους και τι θα τους δώσουν οι μεταγραφές τους. Κάνουμε ότι είναι δυνατό για να έχουμε θετικό αντίκτυπο στο παιχνίδι και να φέρουμε τα δεδομένα με το μέρος μας. “, είπε στην εισαγωγική του δήλωση ο κ. Προμπιέρτζ. 

Στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους:

Με ποια ομάδα θα παρομοιάζατε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε θέμα επιπέδου;

Ξέρουμε αλλά δεν θα πούμε. Ξέρουμε αυτά που χρειαζόμαστε. Όλα τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο. Δεν κάνουμε εικασίες και παρομοιώσεις.

Κάποια λόγια λοιπόν για τη δύναμη των Κύπριων;

Η δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και του πρωταθλήματος τους φαίνεται από δυο πράγματα: 3 από τους καλούς παίκτες στο πρωτάθλημα μας, μετακινήθηκαν στη Κύπρο για το φετινό πρωτάθλημα. Από αυτό φαίνεται πως είναι κι η ήττα πιθανή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη σειρά της επίσης ενισχύθηκε και είναι δυνατός αντίπαλος.

Μετά την ΟΜΟΝΟΙΑ πάτε στο Κιέλτσε και μετά πάλι ΟΜΟΝΟΙΑ. Γίνεται δύσκολο το πρόγραμμα;

Ναι γίνεται ιδιαίτερα έντονο. Τα ματς μαζεύονται, και είμαστε χαρούμενοι που όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και προπονούνται κανονικά, είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Μπροστά μας είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για εκείνους. Τη χρονιά που αφήσαμε δουλέψαμε πολύ σκληρά και η Ευρώπη είναι η ανταμοιβή μας.

Μπορείτε να μας πείτε πόσο ευχαριστημένος είστε με τους καινούριους;

Λέγεται συχνά ότι “ο προπονητής πήρε αυτούς που ήθελε”. ΠΡέπει να θυμόμαστε πως δουλεύουμε μέσα σε συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια. Φέραμε παίκτες τους οποίους άντεχε η τσέπη μας. Είμαστε χαρούμενοι και είναι και εκείνοι το ίδιο.

Στη διάσκεψη ήταν και οι ποδοσφαιριστές Νταγκόφσκι και Ρόμαντσουκ. Ο Ντραγκόφσκι είπε ότι “σίγουρα το ιδανικό είναι μην δεχθούμε γκολ, θα είναι σημαντικό και για τη ψυχολογία μας αφού την Κυριακή έχουμε πρωτάθλημα. Ελπίζω η σκληρή δουλειά να μας βοηθήσει. Θέλουμε να νικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και η ποιότητα μας θα φανεί την Πέμπτη. Το περιμένω δύσκολο το παιχνίδι, οι συμπαίκτες μου είναι σε καλή φόρμα και με βοηθάνε και μένα προσωπικά” .Ο Ρόμαντσουκ είναι αισιόδοξος καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι καλύτερη από Λεχ Πόζναν και Λέγκια Βαρσοβίας, δύο ομάδες που έχασαν από την Γιάγκα.