Home TOP NEWS Πρόπιερζ: “Φαίνεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ έμπειρους παίκτες”

Πρόπιερζ: “Φαίνεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ έμπειρους παίκτες”

match-EL-omonoia-jagiellonia-a (93)


Ο Μίχαο Πρόπιερζ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας μας και μίλησε με τα καλύτερα για τους παίκτες και τον Καϊάφα.

Πρόμπιερτζ: Πρώτα από όλα κέρδισε η εμπειρία. Φαίνεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Στο Μπιάλιστοκ δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Ξέραμε ότι εδώ ειδικά στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά λόγο ηλικίας. Κάναμε πολύ εύκολα λάθη. Προσπαθούσαμε να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να βάλουμε γκολ αλλά δεν ήρθε. Για μια ομάδα τόσο νέα, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τόσο έμπειρους παίκτες. Από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 90% παίζει στην Ευρώπη. Εμένα οι παίκτες μου ακόμα και πριν ένα χρόνο παίζανε στη δεύτερη ομάδα. Αφού δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στατικές φάσεις, δεν περάσαμε. Θα καταπιούμε τον αποκλεισμό και πήραμε ένα μάθημα για το μέλλον. Σίγουρα θα είμαι με την ΟΜΟΝΟΙΑ στα επόμενα ματς, εκτός από ένα άτομο με μπλε φανέλα, γιατί πρέπει να ξέρουμε πως αν ένας δίνει το χέρι στον άλλο, πρέπει να το δώσει και εκείνος. Συγχαρητήρια στο προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην Πολωνία του έδωσα δώρο πολωνική βότκα. Εμείς ξέρουμε να χάνουμε, μερικοί ξέρουν να χαίρονται και χαζά.

Πριν το ματς είχε πει πως ποδόσφαιρο παίζουν οι πιο νεαροί παίκτες. Ποια η άποψη σας για το Νούνο Ασσίς.
Είναι παίκτης που για χρόνια έπαιζε σε πολύ καλές ομάδες. Εμείς έχουμε άλλη πολιτική, βάλαμε νέους γιατί έχουμε οικονομικά. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, όμως έχουμε θεματάκια. Σε πολλές φάσεις φάνηκε ότι ο παίκτης ήταν πολύ καλός.

Επηρεαστήκατε από το κόσμο;
Ήμασταν προετοιμασμένοι και στη Πολωνία είναι κάτι παρόμοιο. Κρίμα που χάσαμε και επειδή αυτά τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά σεβόμαστε τον αντίπαλο. Για μας είναι μια πολύ ωραία εμπειρία.