Home TOP NEWS Τέσσερις σκέψεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Τέσσερις σκέψεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ

SONY DSC
Ο Γκουλόν κόντρα στην Γιαγκελόνια

Οπαδική ιστοσελίδα της Γιαγκελόνια, αφιερώνει ένα από κείμενα της στην ομάδα μας, με τίτλο “Τέσσερις σκέψεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ”.


Στο νούμερο 1 είναι η εμπειρία των πράσινων σε αντίθεση με κάποια νεαρά παιδιά της Γιάγκα. Τονίζεται πως στο ρόστερ είναι ο Νούνο Ασσίς με την ηλικιακή διαφορά γενικά να μην παίζει μεγάλο ρόλο στις δύο αναμετρήσεις.

Το νούμερο 2 είναι το κλειδί στο κέντρο. Εκεί γνωρίζουν πως αγωνίζεται ο Ερόλ Γκουλόν. «Μην μαντέψετε που παίζει ο Γκουλόν. Ακριβώς. Εδώ είναι που θα έχουμε πρόβλημα. Ο Γκουλόν μέσα σε 10 λεπτά απείλησε δύο φορές στο αέρα την Μπατούμι ενώ στο β’ μέρος σκόραρε. Έχει το ύψος, σωματική δύναμη και εμπειρία από Γαλλία».

Νούμερο 3, ποιον άλλο πρέπει να φοβούνται. «Το σίγουρο είναι πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Νούνο Ασσίς. Ο Μοντέλσκι (αμυντικός) έχει πραγματικά μεγάλη πρόκληση μπροστά του με αυτό τον παίκτη. Ένας άλλος όμως που πρέπει να μας απασχολήσει είναι ο Κίλιαν Σέρινταν. Με συμμετοχές σε Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, 185 συμμετοχές και 41 γκολ.. τι δεν είναι αρκετά; Σας καλώ να δείτε το πιο κάτω βίντεο»:

Νούμερο 4, η Θύρα 9. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Πολωνοί αναμένουν 300-500 φίλους της ομάδας μας. «Δεν θέλουμε να ζήσουμε καταστάσεις Άρη (είχαν γίνει επεισόδια) έτσι καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί. Θα ήταν καλό να κάνει και η αστυνομία σωστά τη δουλειά της αυτή τη φορά».