Home TOP NEWS Θα αλλάξει προσέγγιση ο Καϊάφας;

Θα αλλάξει προσέγγιση ο Καϊάφας;

Kaiafas  (24)


Το 4-2-3-1 είναι δεδομένο. Θα ήταν τεράστιο το ρίσκο να παίξει 3-5-2 ο κόουτς, με δυο επιθετικούς wing backs (σ.σ στο Κουτάισι έπαιξαν Ράμος-Φοφανά) μέσα στο Μπιάλιστοκ. Με τετράδα πίσω λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ και ξεκάθαρες εντολές για συγκέντρωση και αποφυγή οποιονδήποτε ατομικών λαθών. Εκεί που δεν αποκλείονται αλλαγές, είναι τα πρόσωπα.

Στον επαναληπτικό με τη Ντινάμο Μπατούμι, δεξί μπακ ξεκίνησε ο Ράμος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ρούνιε-Λομπιανίτσε και αριστερά ο Μαργκάσα. Ιβάν και Ρενάτο ήταν αναμενόμενο να παίξουν. Ο κόουτς ξεκίνησε το Ράμος για να προσδώσει περίσσια επιθετικότητα στο δεξί άκρο και τον Ούτσα κέντρο της άμυνας για να βγάζει την ομάδα μπροστά. Στην Πολωνία όμως, ο αντίπαλος είναι πιο επικίνδυνος. Θα επιχειρήσει το ίδιο;

Είναι πολύ πιθανόν, στην εντεκάδα να επανέλθει ο Τζάκσον Μεντί και να πάρει θέση πλάι στον Ρούνιε. Σε τέτοια περίπτωση ο δυνατός σωματικά Λομπιανίτσε θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας, με το Ράμος να πάει στη φυσική του θέση του δεξιού μέσου. Μέχρι την Πέμπτη ο Καϊάφας έχει τρεις μέρες να αποφασίσει πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι!