Home TOP NEWS Θα παίξουν ακόμα πιο δυνατά, θέλουν μεγαλύτερη προσοχή

Θα παίξουν ακόμα πιο δυνατά, θέλουν μεγαλύτερη προσοχή

dinamo-batumi-omonia-ex (18)


Ένα από τα σημεία αναφοράς του πρώτου παιχνιδιού, ήταν η δύναμη με την οποία έπαιζαν οι παίκτες της Ντινάμο Μπατούμι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σε αρκετές φάσεις του παιχνιδιού, ξέφυγαν από τα επιτρεπτά όρια και έπαιξαν αντιαθλητικά. Από τη στιγμή που είναι ο αδύνατος του ζευγαριού, επόμενο ήταν να βγάλουν όλο τους το πάθος.

Φανταστείτε τώρα που πιστεύουν στην υπέρβαση αφού κέρδισαν το πρώτο ματς, πόση δύναμη θα βάλουν στο παιχνίδι τους. Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλά κάνουν να προετοιμαστούν για αρκετό..ξύλο και να είναι έτοιμοι να δώσουν και οι ίδιοι. “Χλωμές” εμφανίσεις όπως αυτές του Κουτάισι είδαμε που οδηγούν. Οι παίκτες μας πρέπει να είναι έτοιμοι να βάλουν πιο δυνατά το πόδι στη κόντρα, να τρέξουν περισσότερο, να νικήσουν κάθε μονομαχία.

Στα τεχνικά σημεία του αγώνα τώρα, είναι δεδομένο τι θα κάνουν οι Γεωργιανοί. Σφικτή άμυνα πίσω, προσπάθεια να κτυπήσουν στον αιφνιδιασμό. Ένα γκολ τους και ψάχνουμε πλέον τρία. Δεν πρέπει να σαστίσουμε, δεν πρέπει να πέσουμε με τα μούτρα. Υπάρχουν άλλα 90 λεπτά αγώνα και είμαστε η καλύτερη από τις δυο ομάδες. Ο αντίπαλος έχει αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Επιθετικά από την αρχή, αλλά χωρίς αχρείαστα ρίσκα και κενά πίσω από το πρώτο λεπτό.