Home TOP NEWS Την κάνουν φύλλο και φτερό!

Την κάνουν φύλλο και φτερό!

match-EL-omonoia-jagiellonia-a (99)


Το πόσο μεγάλη σημασία δίνει το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη μελέτη του αντιπάλου είναι γνωστό. Προηγουμένως μάλιστα γράψαμε για κάποια από τα στοιχεία που εκμεταλλεύτηκε για να αποκλείσει τη Γιαγκελλόνια. Η Μπρόντμπι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ήδη έχει αρχίσει η μελέτη της, έτσι ώστε μέχρι τη Πέμπτη ο κάθε ποδοσφαιριστής να ξέρει καλά τι να κάνει.

Το δείγμα που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι αρκετό. Η Μπρόντμπι έχει δώσει 4 παιχνίδια στην Ευρώπη και 1 στο πρωτάθλημα, τα DVDs των οποίων το τεχνικό τημ και ο υπεύθυνος για την ανάλυση αντιπάλων Μιχάλης Σεργίου έχει προμηθευτεί. Όπως γράψαμε από χθες, αύριο η Μπρόντμπι αντιμετωπίζει στο σπίτι της την Οντένσε και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει άλλη μια ευκαιρία για κατασκοπία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν θα μάθει όσα πιο πολλά μπορεί για τον αντίπαλο της. Την ίδια στιγμή, όπως μας τόνισε και ο Ρενάτο Μαργκάσα, πρώτο μέλημα μας, πρέπει να είναι η δική μας συνεχής βελτίωση. Άλλη μια βδομάδα θα περάσει και περιμένουμε να δούμε την ομάδα στην ίδια ανοδική πορεία που παρουσίασε ως τώρα.