Home TOP NEWS Match Report: Την παίρνουμε στο ΓΣΠ

Match Report: Την παίρνουμε στο ΓΣΠ

match-jagiellonia-omonoia-kj (1)


Αφού δάμασε την αρχική πίεση της Γιαγκελόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε χωρίς μεγάλη φάση τον αντίπαλο της και έφυγε από την Πολωνία με το 0-0. Οι δυο ομάδες θα τα πούνε πλέον στο ΓΣΠ.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν οι Πολωνοί και στα 30′ δευτερόλεπτα έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με σουτ του Γκάγιος. Στο 3′ ένα τακούνι του Τουζίνσκι αποκρούστηκε εύκολα από το Παναγή και στο 4′ το σουτ του Φρανκόφσκι έφυγε άουτ. Μετά από κάποιες προϋποθέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν έφεραν μεγάλη φάση, ένα σουτ του Γκάγιος στο 8΄πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγή. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΑ ήρθε στο 21. Ο Σκέμπρι έστρωσε στον Ασσίς που από το ύψος της περιοχής σούταρε άουτ. Μέχρι το τέλος είχαμε μόνο μια ευκαιρία για τη Γιαγκελόνια, με κεφαλιά του Ταράσοφ που απέκρουσε ο Παναγή.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το σουτ του Φοφανά στο 50′ έφυγε άουτ. Η Γιαγκελόνια ανέβηκε, αλλά παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Οι δυο ομάδες ήταν στο β’ ημίχρονο επιφυλακτικές και μετά από κάποιες προϋποθέσεις των Πολωνών που δεν έφεραν φάση, στο 74, ο Οικονομίδης απείλησε με μακρινό σουτ που απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι. Στο 80′ Ασσίς και Μαργκάσα συνδυάστηκαν όμορφα, ο Ρενάο γύρισε στο Σέρινταν, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα του και ο Ιρλανδός δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ. Μέχρι το τέλος η ΟΜΟΝΟΙα έδειχνε πως θα κρατήσει άνετα το 0-0, στο 92′ όμως τα χρειάστηκε. Ο Τουσίνσκι μετά από σύγχυση στη περιοχή βγήκε μόνος, ο Παναγή όμως τον κέρδισε στο τετ α τετ και κράτησε όρθια την ομάδα μας.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε εκείνο που ήθελε, να παιχτεί η πρόκριση στο ΓΣΠ. Τίποτα δεν κερδήθηκε ακόμα, μένει άλλο ένα 90λεπτο που θα έχει εντελώς διαφορετική όψη από αυτό που είδαμε απόψε. Μένουμε συγκεντρωμένοι και το έχουμε.