Home TOP NEWS Το ένστικτο της επιβίωσης

Το ένστικτο της επιβίωσης

dinamo-batumi-omonia-ex (5)


H χλωμή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη Πέμπτη, έδωσε το δικαίωμα στη Ντινάμο Κουτάισι να κάνει όνειρα και στους παίκτες της να βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον κυνηγάει την ανατροπή για να περάσει στην επόμενη φάση. Για να φέρει το παιχνίδια στα μέτρα της πρέπει να μιλήσει το ένστικτο της επιβίωσης και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός.

Η ομάδα μας διαθέτει παίκτες με εμπειρία σε δύσκολες καταστάσεις, παίκτες που όταν η μπάλα είναι 100 κιλά. δεν φοβούνται να βγουν μπροστά. Οι ίδιοι παίκτες, ήταν που επέτρεψαν στη Ντινάμο να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι οπότε ας κάτσουν να κάνουν την αυτοκριτική τους. Δέχεται ολόκληρος Νούνο Ασσίς να μείνει εκτός από μια πιο αδύνατη ομάδα; Δέχεται ο Ποτέ να μην βάλει ένα γκολ απέναντι σε αυτό τον τερματοφύλακα. Δέχεται ο Σκέμπρι να μην πάρει το αίμα του πίσω μετά τη χαμένη ευκαιρία στο Κουτάισι;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ποια ομάδα έχει την περισσότερη ποιότητα. Στη Γεωργία, η Ντινάμο φάνηκε να έχει όμως την περισσότερη δίψα. Ελπίζουμε πως η ήττα ξύπνησε το ένστικτο επιβίωσης των ποδοσφαιριστών μας, πλήγωσε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους και αυτή τη βδομάδα, θα δούμε την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο.