Home TOP NEWS Τόμας Φρανκ: «Θέλουμε νίκη, όμως και το 0-0 μας κάνει»

Τόμας Φρανκ: «Θέλουμε νίκη, όμως και το 0-0 μας κάνει»


Στη κάμερα της Μπρόντμπι έκανε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φρανκ. Ο τεχνικός των Δανών μίλησε για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τονίζοντας πως σέβονται τον αντίπαλο όμως θα πάνε για τη νίκη. Φυσικά, όπως λέει ο κ. Φρανκ εάν το παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο 0-0 δεν θα είναι κακό για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα αγωνιστούμε κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα από την προηγούμενη μας αντίπαλο, τη Μπερόε. Η πρόκριση θα κριθεί στους δύο αγώνες, όμως στην Κύπρο μας περιμένουν δύσκολες καιρικές συνθήκες, για αυτό θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας που θα μας δώσει προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, πάμε για τη νίκη, όμως εάν δεν τα καταφέρουμε, το 0-0 θα είναι πάλι καλό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα και με σταθερή ευρωπαϊκή πορεία και εμπειρία. Η ομάδα αυτή συμμετέχει ανελεπώς στις ευρωπαίκές διοργανώσεις τα τελευταία δέκα χρόνια, όμως ο μεγάλος της στόχος είναι να προκριθεί στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμη.

Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που έχει δυνατούς παίκτες και ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών της είναι τρία ή τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από το δικό μας».