Home TOP NEWS Ακόμα ψάχνεται…

Ακόμα ψάχνεται…

ag2-ethnikos-omonoia-b (61)


Τρεις μήνες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και έχοντας παίξει 8 επίσημα ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα ψάχνεται. Η ήττα απέναντι σε μια επιεικώς μέτρια ομάδα όπως η Άχνα είναι ακριβώς αποτέλεσμα του ότι ο προγραμματισμός δεν κύλησε όπως θα έπρεπε και ακόμα και την στιγμή που μιλάμε έπονται αλλαγές στο ρόστερ. Την άμυνα που είδαμε σήμερα, ενδεχομένως να μην τη ξαναδούμε φέτος κι αυτό τα λέει όλα.

Παρότι δεν είναι ο μόνος χώρος που υστερήσαμε, θα φέρουμε σαν παράδειγμα την άμυνα. Αν δεν προστεθεί ποιότητα και βρεθεί σταθερότητα, θα δεχόμαστε τσάμπα τέρματα σαν τα 2 από τη Μπρόντμπι, τα 3 από τη Σαλαμίνα και το σημερινό. Βάζουμε κάθε εβδομάδα στον εαυτό μας δύσκολα, λόγω συγκεκριμένων αδυναμιών που δεν λέμε να διορθώσουμε. Εκεί που περιμέναμε όλοι μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, πήραμε χθες αριστερό μπακ. Έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας, πρέπει αύριο να έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες και επιτέλους να βρεθεί σταθερότητα. Επιτέλους να δουλέψουμε στα λάθη και όχι στα συν και τα πλην. Και να δουλέψουμε με τους παίκτες στις θέσεις τους και όχι σε θέσεις ανάγκης.

Η σημερινή ήττα δεν ήταν στο πρόγραμμα, γιατί η Άχνα το λέμε ξανά είναι επιεικώς μέτρια. Τους κάναμε μάγκες, αυτή είναι η αλήθεια, μια ομάδα ανέτοιμη και τίποτα ιδιαίτερο γιατί είμαστε χλωμοί και αναποφασιστικοί. Ας προβληματιστούν όλοι στο πράσινο οικοδόμημα, να ανεβάσουν απόδοση ομαδικά και ατομικά και να αποφασίσουμε τι θέλουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στη χρονιά. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως, ας μην έχουμε απαιτήσεις.