Home TOP NEWS Αλλαγές στο ρόστερ στην εκπνοή της μεταγραφικής

Αλλαγές στο ρόστερ στην εκπνοή της μεταγραφικής

11951991_996219167066662_6153402902304845211_n


Οι πράσινοι μετά τον αποκλεισμό από την Μπρόντμπι, αποφάσισαν όπως προχωρήσουν σε ενίσχυση και αυτή τελικά έρχεται τα τελευταία 24ωρα του μήνα.

Ο Έλντερ Καμπράλ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας που δείχνει τις προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας για τις αποχωρήσεις.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας με ξένο/κοινοτικό ποδοσφαιριστή και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αποχώρηση, με παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα να είναι τα φαβορί.

Από αυτούς, πιο κοντά στην έξοδο φαίνεται να βρίσκεται ο Άντραζ Κιρμ αφού ο εκπρόσωπος του εδώ και λίγες ημέρες προσπαθεί να του βρει ομάδα ενώ η επιλογή Καμπράλ μας δείχνει πως ο Καϊάφας δεν είναι ευχαριστημένος με τον Πέρεζ για την συγκεκριμένη θέση.

Το επόμενο τριήμερο, το μεταγραφικό ρεπορτάζ θα είναι ιδιαίτερα δραστήριο για το τριφύλλι αφού τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Θα έχουμε την ανακοίνωση της ένταξης του Δημήτρη Χριστοφή, όπως επίσης και αυτή του κεντρικού αμυντικού ενώ, δεν θα πρέπει να αποκλείουμε άλλη μία προσθαφαίρεση.