Home TOP NEWS Άλλη μια εβδομάδα για προσθαφαιρέσεις

Άλλη μια εβδομάδα για προσθαφαιρέσεις

ag1-omonoia-salamina-b (13)


23 Αυγούστου δείχνει σήμερα το ημερολόγιο κάτι που σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ (όπως και όλες οι ομάδες) έχει μια βδομάδα και κάτι για να συμπληρώσει το ρόστερ της. Η παραδοχή πως το ρόστερ έχει αδυναμίες, δείχνει πως λογικά κινήσεις θα γίνουν, αν και η διοίκηση της ομάδας δεν έχει μιλήσει για καμιά άλλη προσθήκη, πέραν του Δημήτρη Χριστοφή.

Για να μιλάμε συγκεκριμένα, δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε πως ο Ελλαδίτης νεαρός κεντρικός Καντούτσης αρέσει στο Καϊάφα και θα αποκτηθεί (σ.σ. είναι λίστας Β’, δεν επηρεάζει το ρόστερ), ούτε πως η ομάδα ενδιαφέρεται και για μέσο. Οι πληροφορίες όμως λένε πως το ενδεχόμενο εν τέλη να αποκτηθεί ο Καντούτσης είναι πολύ πιθανό, αλλά και ότι υπάρχει σορτλιστ από μέσους, το οποίο το τεχνικό τημ εξετάζει.

Αν επιβεβαιωθούν και ο κόουτς πάει για απόκτηση πρωτοκλασάτου μέσου και υποσχόμενου κεντρικού αμυντικού, ίσως να σημαίνει ότι γίνεται σκέψη να επιστρέψει ο Γκουλόν στην άμυνα, μιας και οι αδυναμίες στο χώρο είναι κτυπητές. Για την ώρα όμως, όλα είναι εικασίες που πηγάζουν από πληροφορίες και όχι δεδομένα. Για αυτό ας περιμένουμε 1-2 μέρες για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.