Home TOP NEWS Αν κάνει άλλη μία…

Αν κάνει άλλη μία…

kaz-kosmos-omo-aek323-kaiafas-runjie-ucha


Με βάση τα όσα ανέφερε η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πρόσφατη ανακοίνωση της, δεν πρέπει να περιμένουμε άλλη μεταγραφή. Είναι εξ’ όσων αντιλαμβανόμαστε ένα υπαρκτό ενδεχόμενο, αφού για να έρθει πλέον παίκτης μη Κύπριος, πάνω των 21 στην ομάδα, πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Και οι αποχωρήσεις δεν είναι ποτέ εύκολο κεφάλαιο, είτε σου βγήκε μια μεταγραφή είτε όχι.

Αν τελικά γίνει μεταγραφή, που οι πληροφορίες πριν την ανακοίνωση έλεγαν πως αυτό πρέπει να αναμένουμε, είναι ενδιαφέρον να δούμε και ποια θέση θα αφορά. Η θέση μας άμεσα μετά τον αποκλεισμό ήταν πως θα έπρεπε να ενισχυθεί επίθεση (με δυο παίκτες) και άμυνα. Μπροστά πήραμε Μπαντιμπαγκά και παρότι δεν πήραμε φορ-κίλερ, εικάζουμε πως αν γίνει μεταγραφή θα αφορά την άμυνα.

Και το λέμε με δεδομένο ότι για μπροστά υπάρχουν οι Σέρινταν, Σκέμπρι και Ρουσιάς με τον Καϊάφα να δείχνει στον τελευταίο πως πραγματικά θα πάρει ευκαιρίες. Υπάρχουν επίσης αρκετοί ακραίοι από τους οποίους ο κόουτς περιμένει βοήθειες στα γκολ. Πίσω, στο κέντρο της άμυνας, υπάρχει ο Ρούνιε, ο Λομπιανίτσε που πέρσι αγωνιζόταν δεξιός μπακ, ο Μεντί που ψάχνει τα πατήματα του και ο Κονομής που θα παλέψει για ευκαιρίες. Φαντάζει λοιπόν πιο πιθανή η ενίσχυση εκεί.

Πρέπει να τονιστεί πως όλα τα πιο πάνω είναι δικές μας εικασίες, ενώ αναλύουμε και τη λογική. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ αρνούνται πεισματικά να εμπλακούν σε αυτή τη συζήτηση, ενώ προσπαθούν να περιορίσουν και τη διαρροή πληροφοριών περί του θέματος. Η άποψη μας πάντως είναι ότι το ρόστερ χρήζει ακόμα βελτίωσης. Ο Καϊάφας όμως βλέπει τους παίκτες και τη πρόοδο τους καθημερινά, ξέρει σίγουρα περισσότερα από μας και αν κρίνει πως δεν θέλει άλλο, θα στηρίξουμε με τα 1000 τις αποφάσεις του.