Home TOP NEWS Δημητρίου για Τζίμη: «Απομένουν τα διαδικαστικά»

Δημητρίου για Τζίμη: «Απομένουν τα διαδικαστικά»

Christofi30


Ο Αντρέας Δημητρίου ενημέρωσε το μεσημέρι τον κόσμο της ομάδας μας μέσω ραδιοφώνου πως απομένουν τα τελευταία διαδικαστικά για τη μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ομάδα μας. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Τζίμη πλησιάζει!

«Η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, όλες οι πλευρές ικανοποιούνται, έχουν μείνει κάποια διαδικαστικά θέματα για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Χριστοφή. Το κάθε τι που λέγεται έχει την σημασία επομένως για την ώρα αυτή είναι η τοποθέτηση του σωματείου. Σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Εάν όλα πάνε καλά και όπως εκτιμάται θα εξελιχθούν τότε σύντομα θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή, θέλει λίγη υπομονή ακόμη, οι τελευταίες μέρες ήταν γεμάτες αγωνία, άγχος και ιδιαίτερα ψυχοφθόρες. Εκτιμούμε πως σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Σε σχετική ερώτηση για το πότε αναμένεται στην Κύπρο ο Χριστοφή, δήλωσε: «Όπως είπα και πριν θα ενημερώσουμε στην ώρα του το κάθε τι, πρώτα να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, το σημαντικό είναι να εντάξουμε τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις μας και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί γιατί ως γνωστό αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα τραυματισμού».

«Ο λόγος που στην ομάδα ήθελαν τόσο πολύ τον ποδοσφαιριστή είναι επειδή πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία με καλές προοπτικές, ο οποίος ξέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ, νιώθει την ομάδα και γνωρίζει τον παλμό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που όπλισε όλους να καταβάλουν την προσπάθεια, μένουν όμως λέω ξανά μερικές λεπτομέρειες. Όσο αφορά τον κόσμο είναι γεγονός ότι υπάρχουν στιγμές που μας υπενθυμίζει πόσο περήφανοι νιώθουμε που ήμαστε Ομονοιάτες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύεται αυτό ξανά και ξανά. Ήμαστε περήφανοι που ήμαστε με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ξεχωρίζουμε, νιώθουμε την ομάδα σαν ένα κομμάτι και είναι και αυτό που έκανε τον κόσμο να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο».