Home TOP NEWS Αθλητικογράφος της A Bola: “Αυτή είναι αγάπη”

Αθλητικογράφος της A Bola: “Αυτή είναι αγάπη”

Christofi (2)


Έχει την ευθύνη του ρεπορτάζ της Πόρτο στην “A Bola”, η αγάπη όμως του Πράσινου Λαού για τον Τζίμη, ήταν το θέμα του στο προσωπικό του μπλοκ χθες. Ο Pascoal Sousa έγραψε χθες για τη μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να φέρει πίσω ένα ξεχωριστό παίκτη.

«Αυτή είναι αγάπη: Οπαδοί μάζεψαν 37.000 ευρώ σε μία ημέρα για να φέρουν πίσω το είδωλο

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές… που έχουν αυτό το χάρισμα να γίνονται είδωλα, ακόμα κι αν αποχωρήσουν. Αυτή είναι η περίπτωση ενός Κύπριου ποδοσφαιριστή, του Δημήτρη Χριστοφή, εξτρέμ που αγωνίζεται στη Σιόν στην Ελβετία.

Το όνομα ίσως να μην λέει και πολλά όμως η ιστορία θα σας πείσει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιριστή: Πριν πάει μεταγραφή στη Σιόν, δέθηκε πολύ με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τώρα έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στην Κύπρο.

Το πρόβλημα; Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Η λύση; Οι οπαδοί της ομάδας άνοιξαν λογαριασμό και κάνουν δική τους καμπάνια για να βοηθήσουν το σύλλογο να πετύχει τη μεταγραφή.

Ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δώσει ένα ποσό των 20 ευρώ και κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας μάζεψαν ήδη 37.000 ευρώ. Χρειάζονται αρκετά για να καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη όμως δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα τα καταφέρουν».