Home TOP NEWS Δίνουν χρήμα για Τζίμη οι οργανωμένοι

Δίνουν χρήμα για Τζίμη οι οργανωμένοι

christofi1


Συνεισφέρουν 1000 ευρώ για τη μεταγραφή Χριστοφή οι οργανωμένοι. Η ανακοίνωση της ΘΥΡΑ 9:

Αδέλφια της Θύρα 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις που πήρε στη χθεσινοβραδινή της συνεδρία η γραμματεία της Θύρα 9. Όσον αφορά το φλέγον θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή πίσω στην ομάδα μας αποφασίσαμε όπως συνεισφέρουμε 1000 ευρώ από το ταμείο της οργανωμένης μας κερκίδας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να μαζέψουμε λεφτά από τα μέλη μας αφού θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Γι’αυτό και καλούμε τους Θυραεννιώτες που θέλουν να βοηθήσουν όπως κάνουν την εισφορά τους στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί. Κυριότερος λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση είναι η περήφανη στάση που κράτησε ο Τζίμης απέναντι στους φλώρους λεφτάδες της πόλης μας αποδεικνύοντας ότι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο που τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες και ιδανικά και εμείς τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να βλέπουμε με το τριφύλλι στο στήθος. Δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την αντιεπαγγελματική στάση των διορισμένων διοικούντων της ομάδας μας. Είναι πραγματικά απίστευτο που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη επίσημα για το θέμα της μεταγραφής. Για ακόμη μια φορά, ως γνωστοί ευθυνόφοβοι, πετούν το μπαλάκι στον κόσμο αφού όπως μας έχουν αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια, η ανικανότητά τους δεν τους αφήνει άλλα περιθώρια από το να στραφούν και πάλι στον Πράσινο Λαό. Γι’αυτό σε τυχόν ολοκλήρωση της μεταγραφής να μην τολμήσουν να το παρουσιάσουν ως προσωπική τους νίκη επειδή η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα είναι η μεγαλύτερη τους ήττα, θα είναι η απόδειξη και στα μάτια του τελευταίου Ομονοιάτη ότι μπορούμε και χωρίς τους διορισμένους που τόσα χρόνια καταδυναστεύουν την ομάδα μας.

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα μας συνεχίζει κανονικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα εκτός έδρας παιχνίδια πήραμε την απόφαση όπως ακολουθήσουμε μαζικά και οργανωμένα την ομάδα μας στο Δασάκι της Άχνας. Ολόκληρη την περσινή περίοδο στερηθήκαμε την ομάδα μας και μείναμε πιστοί στην απόφασή μας μέχρι τέλους αποδεικνύοντας την αποφασιστικότητα μας να εγκαταλείψουμε τα γήπεδα σε τυχόν εφαρμογή της κάρτας οπαδού. Μετά από ενάμιση χρόνο που η κάρτα οπαδού πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων βλέπουμε τον ανίκανο υπουργό δικαιοσύνης να έχει αλλάξει μέχρι τώρα 5 φορές την ημερομηνία έκδοσής της αναγκάζοντας μας στο τέλος να πολεμάμε για ενάμιση χρόνο ένα φάντασμα. Ούτε για μια στιγμή να μην θεωρήσει κάποιος την απόφαση μας για επιστροφή ως πισωγύρισμα όσον αφορά την κάρτα οπαδού. Ερχόμαστε πίσω για να θυμίσουμε στα στελέχη μας λίγο από την μαγεία των εκδρομών, ερχόμαστε πίσω για να θυμίσουμε και στον τελευταίο Ομονοιάτη πως είναι όταν η Θύρα 9 ταξιδεύει στα γήπεδα των αντιπάλων μας, ερχόμαστε πίσω αποφασισμένοι σε τυχόν εφαρμογή της κάρτας οπαδού να αδειάσουμε τα γήπεδα τους, θάβοντας μαζί με την κάρτα και τα όνειρα της αρσενικής Θάτσερ για γήπεδα εκκλησιές.

Υ.Γ. Καλούμε τον κόσμο σε ανοικτή συγκέντρωση την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Fan Club μας με κύριο θέμα την κάρτα οπαδού και το 5ο Φεστιβάλ της Θύρα 9 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία.

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

ΘΥΡΑ 9