Home TOP NEWS Εκτός και ο Άντιτς για Σαλαμίνα

Εκτός και ο Άντιτς για Σαλαμίνα

ΠΑΕΙ_ΣΤΗ_ΛΕΥΚΩΣΙΑ_ΜΕ_ΠΙΣΤΗ_ΓΙΑ_ΤΟ_ΘΕΤΙΚΟ_ΞΕΚΙΝΗΜΑ_201508212004221


Η Νέα Σαλαμίνα έρχεται στο ΓΣΠ χωρίς τους Πεδρίτο και Άντιτς. Ο πρώτος είναι ανέτοιμος ενώ ο δεύτερος δεν εγγράφηκε ακόμα στο δυναμικό της ομάδας. Στη Σαλαμίνα έρχονται για κέρδος όπως δηλώνουν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Με προπόνηση, το απόγευμα της Παρασκευής, η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 19:00.

Ο Γιαν Ντε Γιόνγκε δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου τους Πεδρίτο που είναι σε στάδιο αποθεραπείας και τον Άντιτς του οποίου η εγγραφή στην ΚΟΠ δεν πραγματοποιήθηκε εμπρόθεσμα. Παρόλα αυτά ο Ολλανδός τεχνικός έχει αρκετές επιλογές στη διάθεση του ώστε να ετοιμάσει τα πλάνα του για βαθμολογικό κέρδος στη Λευκωσία.

Μετά την προπόνηση ακολούθησε δείπνο στο οποίο παρακάθησαν σε οικογενειακό κλίμα η διοίκηση και η ποδοσφαιρική ομάδα.

Στην ομάδα υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας ότι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς θα συνοδευτεί με βαθμολογικό κέρδος, κάτι το οποίο απουσίαζε στις τελευταίες τέσσερις πρεμιέρες της Νέας Σαλαμίνας. Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι ασφαλώς πολύ ψηλός, στην έδρα μιας ομάδας που έχει ήδα στα πόδια της έξι επίσημα παιχνίδια. Η δυσκολία του παιχνιδιού αποτελεί μια επιπρόσθετη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ώστε να πάρουν το αποτελέσμα που θα δώσει και την ανάλογη ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.