Home TOP NEWS Εμείς θα ορίσουμε το ρυθμό

Εμείς θα ορίσουμε το ρυθμό

match-brondby-omonia-c (56)


Η Πέμπτη πλησιάζει και η αγωνία κτυπάει κόκκινο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία στην έδρα της να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα σε μια ομάδα, τη Μπρόντμπι, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δείχνει κτυπητές αδυναμίες. Είναι βέβαιο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να θυμόμαστε όμως όλα τα δεδομένα.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλοι υπόψη πως αλλιώς προσεγγίζει ένας κόουτς διπλούς αγώνες νοκ άουτ και αλλιώς αγώνες πρωταθλήματος. Η Μπρόντμπι παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες όταν καλείται να επιτεθεί, αφού έχει πρόβλημα στο transition. Εναντίων μας, περιμένουμε να μπει στο γήπεδο με αμυντικογενή τακτική για να κλείσει τους χώρους. Όπως κι αν προσεγγίσουν το παιχνίδι όμως, εξακολουθούν να είναι υποδεέστερη ομάδα από μας.

Ακριβώς η τελευταία πρόταση περιέχει όλο το ζουμί. Εμείς με την απόδοση μας πρέπει να ορίσουμε το ρυθμό και τους ρόλους. Εμείς με τη φωνή μας, πρέπει να ανεβάσουμε τη δική μας ψυχολογία και να τσακίσουμε τη δική τους. Εμείς με όλη τη φωνή και τη ψυχή μας θα ορίσουμε στο τέλος της ημέρας αν θα πανηγυρίζουμε…Για αυτό ας φροντίσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Ειδικά οι παίκτες, επιβάλλεται να έχουν υψηλά επίπεδα τακτικής και ατομικής συγκέντρωσης, αλλά και αποτελεσματικότητας για να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας.