Home TOP NEWS Φιλιώτης και Κονομής στην Εθνική Ελπίδων, Φιάκας στην Νέων

Φιλιώτης και Κονομής στην Εθνική Ελπίδων, Φιάκας στην Νέων

ElpidwnVsNewn (13) filiotis


Τρεις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλήθηκαν στις μικρότερες Εθνικές ομάδες ενόψει των αγώνων που θα δώσουν τις επόμενες ημέρες. Στην Εθνική Ελπίδων για τον επίσημο αγώνα με την αντίστοιχη Εθνική Ολλανδίας κλήθηκαν ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και ο Παντελής Κονομής, που πλέον θα αγωνίζεται δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου. Στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Νέων βρίσκεται ο Σωτήρης Φιάκας, με την ομάδα να δίνει δύο φιλικά κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας τις επόμενες ημέρες.

Αρχίζει σήμερα προετοιμασία η Εθνική Ελπίδων ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ολλανδία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 περιόδου 2015 – 2017.

Ο κύκλος της προετοιμασίας θα αρχίσει με πρωινή προπόνηση (09:00) στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ και το απόγευμα θα γίνει νέα προπόνηση.

Η αποστολή θα ταξιδέψει με προορισμό την Ολλανδία ξημερώματα Τετάρτης και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα το απόγευμα αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Νέων ενόψει του διπλού φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ελλάδας στην Κύπρο.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο Μακάρειο Στάδιο και ώρα 17:00 και το δεύτερο φιλικό στις 7 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.