Home TOP NEWS Φωνάζει η ανάγκη για αμυντική βελτίωση

Φωνάζει η ανάγκη για αμυντική βελτίωση

ag1-omonoia-salamina-c (31)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε τελικά να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Για άλλη μια φορά όμως, έδωσε το δικαίωμα σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα να πάρει γερό προβάδισμα με γελοία γκολ. Θύμισε σε μεγάλο βαθμό τη Μπρόντμπι το πρώτο ημίχρονο και δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση.

Στο πρώτο γκολ ο Ρούνιε κάνει εύκολο λάθος και η Σαλαμίνα κτυπάει στη κόντρα. Πριν το φάουλ που έφερε το δεύτερο προηγήθηκε εύκολο πούλημα της μπάλας. Στο τρίτο, με πλάγιο άουτ από την άμυνα (!!!) ο Μάκριεφ έφυγε τετ α τετ πριν δώσει στον μόνο Ατόρνο. Τα τελευταία 5 επίσημα γκολ που δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι του μεγέθους μας και θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν. Η ανάγκη για βελτίωση φωνάζει και είναι άμεση.

Το πώς θα έρθει η βελτίωση είναι θέμα του προπονητή. Αν ο κόουτς αποφασίσει ότι χρειάζεται επιπρόσθετη ποιότητα, υπάρχει χρόνος για να γίνει κίνηση. Η γενική εντύπωση (και άποψη μας) είναι πως αυτό πρέπει να γίνει, αφού και ποσοτικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί ο επιπλέον στόπερ, ενώ ποιοτικά χρειάζεται ήδη. Κόουτς όμως είναι ο Καϊάφας και αν αυτός αποφασίσει πως με αυτούς που διαθέτει θα πορευτεί, θα πρέπει να δει πώς θα βάλει τους παίκτες του σε τάξη. Γιατί συμφωνούμε απόλυτα μαζί του ότι πρόκειται για ατομικά λάθη, σε περιοχή που κανένας προπονητής δεν μπορεί να ελέγξει, όμως είναι και επαναλαμβανόμενα. Μακάρι όντως να οφείλονται σε κακή ψυχολογία κι αυτό να αλλάξει.