Home TOP NEWS Φρανκ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φαβορί, αλλά έχει και την πίεση»

Φρανκ: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φαβορί, αλλά έχει και την πίεση»

Brondby-PressConference (1)


Δεν έκανε αρχική δήλωση ο Τόμας Φρανκ, αρκέστηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Πιο κάτω τα όσα είπε ο προπονητής της Μπρόντμπι στους εκπρόσωπους του τύπου. Με τα ΜΜΕ μίλησε και ο αρχηγός της Μπρόντμπι, Μάρτσιν Όρνσκοφ.

Πώς θα επανέλθετε μετά την ήττα της Κυριακής;

Κάναμε την αξιολόγηση μας αλλά δεν αλλάξαμε κάτι, δεν κάναμε κάτι ξεχωριστό, μιλήσαμε τη Δευτέρα και από την Τρίτη βλέπουμε μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ανυπομονούμε, δεν είμαστε το φαβορί αλλά μπορούμε να πετύχουμε την έκπληξη.

Πού βρίσκετε αισιοδοξία με τον τρόπο που παίζετε;

Μιλώντας στους παίκτες καταλαβαίνεις πως έχουν αυτοπεποίθηση πως θα πάνε καλά στην Ευρώπη. Έτσι βρίσκουμε δύναμη και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Brondby-PressConference (2)

Μπορούν οι νεαροί της Μπρόντμπι να αντεπεξέλθουν; Ποιος θα ηγηθεί;

Όλοι στην ομάδα πρέπει να αποδώσουν για 90 λεπτά. Υπάρχει πολλή πίεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν τα κατάφεραν ποτέ να μπουν στους ομίλους και θα είναι καταστροφή για αυτούς αν δεν τα καταφέρουν. Τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Οι πιο παλιοί παίκτες όπως ο Όρνσκοφ, ο Άλμπρεχτσεν, ο Έρικσεν, ο Ελμάντερ θα ηγηθούν και θα ήταν φανταστικό αν ο Λούκας κρατήσει καθαρή την εστία του.

Χωρίς το Ρόνι Σβαρτζ, τι επιλογές έχετε μπροστά;

Έχουμε εναλλακτικές. Θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας το Σβαρτζ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε και τόσο. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τη Κυριακή στην ήττα σας, έλειψε η ενέργεια. Που θα την βρείτε τώρα; (στο Μάρτιν Όρσνκοφ)

Τα επίπεδα ενέργειας κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι υψηλά. Θέλουμε να επανέλθουμε μετά την Κυριακή, ξέρουμε πως θα έχουμε πολλή πίεση από το κόσμο, αλλά ανυπομονούμε, δεν φοβόμαστε την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κόσμο της.