Home TOP NEWS Γιωργαλλίδης: “Συγκεντρωνόμαστε στους εγχώριους στόχους”

Γιωργαλλίδης: “Συγκεντρωνόμαστε στους εγχώριους στόχους”

pod-aek-omo-b-54-giorgallidis


Στο ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, μόλις ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη Μπρόντμπι. Ο πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχρισε φαβορί την ομάδα της Θεσαλλονίκης, αναγνώρισε πως πέραν του Ελμάντερ κανείς άλλος δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, ενώ για την ομάδα μας τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και σηκώνουμε κεφάλι.

Για την Μπρόντμπι: «Είναι ομάδα που είχαμε την ευκαιρία να την αποκλείσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Αν εμφανιστεί σοβαρός θα περάσει. Η Μπρόντμπι κάνει στατικές φάσεις. Με εμάς δεν έπαιξε ο Άγκερ γιατί ήταν τραυματίας, το όνομα της ομάδας είναι ο Ελμάντερ και θέλει προσοχή. Ειδικά χτες αγωνιζόμενος πίσω από το σέντερ φορ έδωσε 2-3 πολύ καλές ασίστ που μας έκανε τη ζημιά. Εκτός από τον Ελμάντερ δεν έχει άλλο παίκτη να κάνει την διαφορά. Διαθέτει παίκτες που τρέχουν και παλεύουν».

Για την συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μια απογοήτευση που δεν καταφέραμε να περάσουμε στους ομίλους, αλλά τώρα σηκώνουμε το κεφάλι για τους εγχώριους στόχους».