Home TOP NEWS Οι πέντε λόγοι της πτώσης της Μπρόντμπι

Οι πέντε λόγοι της πτώσης της Μπρόντμπι

match-brondby-omonia-c (66)


Η Μπρόντμπι προβληματίζει στο πρωτάθλημα Δανίας και αφού είναι μεγάλη ομάδα, οι αδυναμίες της αποτελούν μείζον θέμα συζήτησης. Ο δημοσιογράφος Jepe Laursen Brock, αναλύει τους 5 λόγους της πτώσης της επόμενης μας αντιπάλου και πραγματικά είναι ενδιαφέρον να τους δείτε.

1. Οι απουσίες των Άγγερ και Κάλεμπεργκ

Όταν στα δύσκολα απουσιάζουν οι ηγέτες σου, τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Στη Μπρόντμπι δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι ικανότητες και ο χαρακτήρας των δυο αντρών, είναι που πρέπει να σηκώσει τη ψυχολογία και των δύο. Απουσιάζουν όμως λόγω τραυματισμού και φαίνεται έντονα. Κόντρα στη Χόμπρο η απουσία ηγέτη ήταν εμφανής.

2. Οι νέοι παίκτες άργησαν να έρθουν

Πριν την έναρξη της σαιζόν οι υπεύθυνοι προγραμματισμού της Μπρόντμπι τόνιζαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να είναι έτοιμη η ομάδα νωρίς. Η σαιζόν άρχισε όμως και ο Πούκι ήταν μόνος του μπροστά. Οι πιο σημαντικές μεταγραφές των Έρικσον και Σβαρτζ ήρθαν αργά. Το πρόβλημα είναι πως κανείς από τους δυο δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τη θέση του στην ομάδα και να δώσει αυτά που μπορεί.

3. Ο άξονας στερείται δύναμης

Κόντρα στη Χόμπρο έπαιξαν οι Πίρι και Χολστ στον άξονα. Δυο παίκτες γύρω στα 20, ύψους 1.75 και 70 κιλά. Πολύ γρήγορα έδειξαν ευάλωτοι και οι πιο έμπειροι και δυνατοί μέσοι της Χόμπρο τους τρομοκράτησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φρανκ μετακίνησε τον Όρνσκοφ στον άξονα αλλά ακόμα και με κείνον, η μάχη της μεσαίας γραμμής ήταν χαμένη.

4. Φτιάχνει λίγες ευκαιρίες 

Ο Σβαρτζ είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ο Χούλσαγκερ μια στο δεύτερο. Κατά τα άλλα, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο στην επίθεση από τη Μπρόντμπι. Οι Ρασάνι, Χούλσαγκερ και Έρρικσον που παίζουν στα φτερά, δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τον εαυτό τους. Η απουσία λοιπόν το Τόμας Κάλεμπεργκ σε πρώτο λόγο και του Κρίστιαν Νόογκαρντ κατά δεύτερο, είναι παραπάνω από εμφανής.

5. Τόμας Φρανκ

Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα για ένα σύλλογο, συνήθως ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Είναι ξεκάθαρο πως ο Τόμας Φρανκ έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού στο μυαλό του για τη Μπρόντμπι. Πολύ συχνά όμως, δεν βλέπουμε αυτό το πλάνο να βγαίνει στο γήπεδο είτε λόγω ανεπάρκειας των παικτών του, είτε γιατί ο Φρανκ δεν είναι αρκετά καλός στο να μεταδίδει σε αυτούς τι θέλει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Φρανκ όμως πέραν του τακτικού κομματιού, είναι πως αδυνατεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Δεν είναι ικανός στο να τους φτιάχνει για μια μεγάλη μάχη και κόντρα στη Χόμπρο, έμοιαζαν πραγματικά φοβισμένοι.