Home TOP NEWS “Ήμασταν τραγικοί”

“Ήμασταν τραγικοί”

frank


O Τόμας Φρανκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού με αυτόν στον πάγκο η Μρόντμπι έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της με τρεις σερί ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια. Ο τεχνικός της ομάδας μετά την ήττα από την Χόμπρο, σχολίασε:

– Είναι λυπηρό και απογοητευτικό και συναισθηματικά δύσκολο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που μας ακολουθεί και τους απογοητεύσαμε. Είναι μία τραγική εκκίνηση στη σεζόν και είναι απαράδεκτο. Ήμασταν τραγικοί στο πρώτο ημίχρονο, αυτή είναι η αλήθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο καλύτερα όμως ήταν ήδη αργά.

Στην Μπρόντμπι υπάρχει προβληματισμός ενώ κάποια ΜΜΕ λένε πως ίσως να ήταν καλά να άλλαζαν προπονητή. Ο ίδιος ο Φρανκ λέει:

– Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά. Είναι όλο το τιμ και οι παίκτες που θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Νιώθω ότι έχω τη στήριξη της διοίκησης και δεν έχω αμφιβολία πως θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι της Λευκωσίας

– Τώρα έχουμε το ταξίδι στην Κύπρο και τον επαναληπτικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από τα πρώτα λεπτά. Πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση.