Home TOP NEWS Ηρεμία, αλλά και δουλειά στα λάθη

Ηρεμία, αλλά και δουλειά στα λάθη

1ag-omonoia-salamina-f (110)-Omada


Το καλύτερο φάρμακο για τις ήττες και τους αποκλεισμούς, είναι οι νίκες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε από χίλια μύρια κύματα, όμως τελικά πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Αυτό αναμένεται να φέρει κάποια ηρεμία στην ομάδα και τα αποδυτήρια, αφού η έλλειψη συγκέντρωσης και η κακή ψυχολογία κάποιων παικτών, ήταν και ψες στοιχεία εμφανή.

Ηρεμία λοιπόν, αλλά και επειγόντως δουλειά στα λάθη. Ειδικά τα επαναλαμβανόμενα, αυτά της άμυνας, ήδη στοίχισαν στην Ευρώπη και αν δεν διορθωθούν θα στοιχίσουν βαθμούς και στο πρωτάθλημα. Μακάρι όντως να είναι θέμα συγκέντρωσης και όχι ποιότητας, δεν αλλάζει η θέση μας όμως πως θα αισθανόμασταν πιο ήσυχοι με άλλο ένα στόπερ αξίας στο ρόστερ. Αν ο Καντούτσης είναι έτοιμος για εντεκάδα καλώς, αλλιώς ίσως να έπρεπε να δούμε έτοιμες λύσεις.

Κατά τα άλλα και χθες φάνηκε πως η ομάδα έχει μεσοεπιθετική ποιότητα, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Ασσίς, ο Μπεμπέ, ο Σκέμπρι, βάζουμε πλέον και το Σέρινταν στους πιο πάνω αφού φανερά ο Ιρλανδός είναι παίκτης νικητής. Με αυτή τη ποιότητα θα πάμε μακριά. Αν δεν διορθώσουμε τα λάθη που φωνάζουν όμως, όχι όσο μακριά θέλουμε.