Home TOP NEWS Καντούτσης: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για ‘μένα η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Καντούτσης: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για ‘μένα η ΟΜΟΝΟΙΑ»

kantoutsis


Παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επίσημα είναι ο Τάσος Καντούτσης. Ο ελλαδίτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου μας και όσα δήλωσε ο παίκτης:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού, Τάσου Καντούτση.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για ”μένα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκε σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά, ώστε καθημερινά να βελτιώνομαι. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε ο Τάσος Καντούτσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ακολούθως, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην ομάδα μας: «Δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, καθώς διαπίστωσα ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Αυτό που θα χρειαστώ είναι σταδιακά να αφομοιώσω το αγωνιστικό προφίλ και τη φιλοσοφία της ομάδας», ενώ συμπληρώνοντας μας μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Κύπρο: «Η μητέρα μου είναι Κύπρια, κατάγεται από το Ριζοκάρπασο, συνεπώς γνωρίζω αρκετά καλά τις συνθήκες στην Κύπρο».
Κλείνοντας, ο Τάσος Καντούτσης δεν έκρυψε και την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Είναι αλήθεια ότι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ζήσω από τον αγωνιστικό χώρο, την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».