Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρίσιμη μέρα για Χριστοφή

Κρίσιμη μέρα για Χριστοφή

Christofi (5)


Στην Ελβετία βρίσκεται ο μάνατζερ του Δημήτρη Χριστοφή Τάσος Κυρμίτσης και η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη για την έκβαση της υπόθεσης. Ο Κύπριος δικηγόρος, αναμένεται να έχει συζητήσεις με τη Σιόν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, αλλά και για τις προτάσεις που έχει ενώπιον του. Θυμίζουμε ότι δεσμεύεται με άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει, ενώ οι Ελβετοί χρωστάνε στην ΟΜΟΝΟΙΑ 150 χιλιάδες ευρώ.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους ότι θέλουν το ποδοσφαιριστή, αλλά μπορεί να ανέβουν μέχρι ενός σημείου. Την Παρασκευή είχε διαρρεύσει ότι το Δ.Σ. προτίθεται να ζητήσει τη συνδρομή του κόσμου για να κλείσει η δουλειά, όμως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει γίνει. Στην υπόθεση εμπλέκεται ως γνωστό και ομάδα επιχειρηματιών, έτοιμη να συνδράμει αν της ζητηθεί.

Κατά τα άλλα, από χθες κυκλοφόρησε ότι κι άλλες κυπριακές ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στο Χριστοφή. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα πιθανόν αφού το ενδιαφέρον κυκλοφορεί εδώ και μέρες. Ο ποδοσφαιριστής δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά, παρότι η υπόθεση είναι λόγω οικονομικού δύσκολη. Όπως λέει και ο τίτλος η μέρα είναι κρίσιμη.

Η συνάντηση μεταξύ μάνατζερ και Σιόν είναι προγραμματισμένη στις 14:00. Αμέσως μετά θα ενημερωθεί η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα διεξαχθεί συνεδρία, πιθανόν στις 16:00.