Home TOP NEWS Match Report: Τσάμπα γκολ, άδικος αποκλεισμός

Match Report: Τσάμπα γκολ, άδικος αποκλεισμός

match-el-omonia-brondby-D (7)


Δίνοντας δυο εύκολα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με τη Μπρόντμπι και αποκλείστηκε άδικα από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τη κατάσταση.

Α’ ημίχρονο

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μόλις στο 2′ ο Πούκι έφυγε μόνος απέναντι στο Παναγή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 9΄η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει στα ίσα το ματς, όταν ο Σέρινταν βγήκε φάτσα με το Χραντέτσκι, αλλά ο Φινλανδός βγήκε νικητής στο τετ α τετ. H OMONOIA δεν το έβαλε κάτω, πίεσε ασφυκτικά την Μπρόντμπι και στο 15΄κέρδισε πέναλτι. Ο μάγος Ασσίς χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και την κατάλληλη στιγμή πέρασε φανταστική πάσα στο Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος ντρίπλαρε το Χραντέτσκι ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο Λέχνερ έδωσε το πέναλτι αλλά αδικαιολόγητα δεν απέβαλε το Φινλανδό δίνοντας μόνο κίτρινη. Εκτελεστής ο Σέρινταν και 1-1. Στο 28′ ο Ασσίς έδωσε στον Σέρινταν που δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε. Στο 31′ και πάλι ο Νούνο έκρυψε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή η τελική του πάσα όμως δεν ήταν καλή. Τελικά εκεί που πίεζε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε το 1-2. Κάθετη στο Πούκι που κρέμασε το Παναγή και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως ο Σκέμπρι δεν κατάφερε να πιάσει τη προβολή ένα λεπτό μετά. Στο 43′ ο Φοφανά γύρισε τον Ντα Σίλβα στη περιοχή και ο Δανός τον ανέτρεψε,ο Λέχνερ όμως δείλιασε να δώσει δεύτερο πέναλτι. Πέναλτι ζήτησε και ο Σέρινταν για χέρι, όμως ο Αυστριακός ρεφ, το θεώρησε ακούσιο. Τελικά στο 45+2′ ο Ντούμιτς ανέτρεψε ξανά το Σκέμπρι, μετά από πάσα του Σέρινταν. Αυτή τη φορά δόθηκε δεύτερο πέναλτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σέρινταν εκτέλεσε εύστοχα, ο Λέχνερ έδειξε επανάληψη για πρόωρη είσοδο στη περιοχή. Εκτελεστής ξανά ο Ιρλανδός και 2-2!

Β’ ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να πιέσει τη Μπρόντμπι στο ξεκίνημα. Στο 51′ ο ΣΚέμπρι δεν μπόρεσε να κάνει καλό κοντρόλ σε μια φάση που θα τον έβγαζε φάτσα με το Χραντέτσκι. Στο επόμενο λεπτό, ένα σουτ του Μπεμπέ έφυγε άουτ. Η μεγάλη φάση ήρθε στο 64′. Ο Μαργκάσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρούνιε έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ. Στο 70′ ο Σέρινταν σκόραρε, αλλά ο δεύτερος βοηθός Χάιντερνιχ ακύρωσε τη κεφαλιά του ως οφσάιντ. Στο 81′ η Μπρόντμπι έκανε τη 3η φάση της στο ματς και λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά. Ο Πούκι έφυγε στον αιφνιδιασμό, την τελευταία στιγμή όμως τον κόντραρε ο Λομπιανίτσε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ σε κόρνερ. Και η επόμενη φάση ανήκε στη Μπρόντμπι και πάλι με τον Πούκι. Ο Φινλανδός έφυγε μόνος έκανε συρτό σουτ, ο Παναγή όμως έκανε απόκρουση. Στο επόμενο λεπτό ο Μαργκάσα μπήκε στη περιοχή έκανε συρτή μπαλιά, ο Ντα Σίλβα όμως έδιωξε πριν ο Σέρινταν σκοράρει. Ένα σουτ του Δημητρίου και μια κεφαλιά του Ρουσιά έφυγαν έξω. Στο 90+3′ την κεφαλιά του Δημητρίου απέκρουσε εύκολα ο Χραντέτσκι. Στο επόμενο λεπτό ο Ονησίφορος Ρουσιάς έπιασε σουτ από το πέναλτι άουτ.

Συμπερασματικά

Λέμε εδώ και μέρες για τη συγκέντρωση και τα λάθη. Η Μπρόντμπι χωρίς να κάνει ιδιαίτερα πράγματα, σκόραρε δυο ίδια γκολ και η κατάσταση έγινε αυτόματα δύσκολη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τη κατάσταση.