Home TOP NEWS Με την πρέπουσα σοβαρότητα

Με την πρέπουσα σοβαρότητα

kaz-omo-ermis-may-18-366


Υπό πολύ διαφορετικές προϋποθέσεις φανταζόμασταν να γίνεται το σημερινό φιλικό με τον Ερμή. Θα έπρεπε βλέπετε να αποτελεί τη πρόβα τζενεράλε ενόψει των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα κατάφερε και πλέον το φιλικό γίνεται για σκοπούς ετοιμότητας ενόψει της πρώτης αγωνιστικής. Επιβάλλεται πάντως να του δώσουμε την πρέπουσα σοβαρότητα.

Έχοντας αποχαιρετίσει την Ευρώπη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σε πρώτο πλάνο το πρωτάθλημα. Η πρόσφατη ιστορία έχει αποδείξει πως στα πρώτα στάδια του μαραθωνίου η ομάδα μας κάνει όλα της τα λάθη μαζεμένα και τρέχει μετά με παρατεταμένα σπριντ να διορθώσει. Επειδή λοιπόν οι μαραθώνιοι δεν κερδίζονται με σπριντ, καλά κάνουμε να δούμε τα όσα φιλικά απομένουν σοβαρά και να μπούμε πανέτοιμοι στη νέα σαιζόν.

Σίγουρα δεν έχει το κύρος ενός επίσημου ματς ή ευρωπαϊκού. Σίγουρα δεν είναι όπως το ονειρευόμασταν. Καιρός όμως να αρχίζουμε να προσεγγίζουμε ρεαλιστικά τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε και να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε κατάσταση. Σοβαρά λοιπόν στο φιλικό, να μονταριστούμε, να μπούμε έτοιμοι.