Home TOP NEWS Μίλησε για Τζίμη ο Καϊάφας

Μίλησε για Τζίμη ο Καϊάφας

ag1-omonoia-salamina-a (93)


Στο περιθώριο της δημοσιογραφικής διάσκεψης των προπονητών, ο Κώστας Καϊάφας εξήγησε γιατί η περίπτωση του Δημήτρη Χριστοφή είναι δύσκολη και ζήτησε από τον κόσμο να αντιληφθεί τα δεδομένα.

«Να μιλήσω λίγο για το Χριστοφή αν και είναι θέμα περισσότερο της διοίκησης. Να μην ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε από τη μέρα που ήρθα. Με στόχο να γλιτώσουμε λεφτά. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε, θέλουμε να το τηρήσουμε για να μπορούμε να πληρώνουμε τους παίκτες. Όλοι θέλουμε το Χριστοφή, αλίμονο, αλλά να μπορώ να τον πληρώνω ή να τον φέρω και να μην πληρώνονται οι άλλοι, θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. Πρέπει να γίνουν σωστά τα πράγματα για να έρθει ο Δημήτρης.

Ξεχάσαμε πως ξεκινήσαμε, ίσως επειδή διεκδικούμε κάτι, δεν υπάρχουν λεφτά και πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Το οικονομικό κομμάτι θα μας επηρεάσει πως θα πω στο Νούνο και στο Μαργκάσα που δέχθηκαν μειώσεις αν ξηλωθώ για το Δημήτρη; Όλοι το θέλουμε αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Με τα λεφτά που μπορούμε θέλουμε να τον φέρουμε γιατί είναι και ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Ευχαριστώ».