Home TOP NEWS Μόνο με νίκες θα μπει στο σωστό δρόμο

Μόνο με νίκες θα μπει στο σωστό δρόμο

match-el-omonia-brondby-C (6)


Καλές οι μεταγραφές, ειδικά όταν αφορούν παίκτες της αξίας του Μπαντιμπάγκα (αν επιβεβαιώσει τις προσδοκίες) και του Χριστοφή. Στη περίπτωση μας μάλιστα, ήταν επιβεβλημένες αφού η ανάγκη για διορθωτικές κινήσεις και ενίσχυση φώναζε. Το μόνο όμως που μπορεί να βάλει το πράσινο τραίνο πίσω στις ράγες του, είναι οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες. Οι μεταγραφές φέρνουν απλά ελπίδες, είναι η απόδοση της ομάδας που μετρά.

Η εικόνα στα φιλικά αμέσως μετά τον αποκλεισμό, δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε. Είναι φανερό πως η άδοξη έξοδος από την Ευρώπη, απογοήτευσε πολύ τους ποδοσφαιριστές μας. Από σήμερα όμως, επιβάλλεται να σηκώσουν το κεφάλι και να βάλουν στην ακίδα τον επόμενο στόχο τους. Επιβάλλεται να δείξουν παλμό και να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό. Οι μεγάλες ομάδες δεν φαίνονται μόνο στις επιτυχίες, αλλά και από τον τρόπο που αντιδρούν στις αποτυχίες. Και καλώς ή κακώς είχαμε αρκετές τέτοιες για να μάθουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Ότι έγινε στην Ευρώπη έγινε, δεν αλλάζει. Φταίμε ναι, αποκλειστικοί υπεύθυνοι του αποκλεισμού είμαστε εμείς. Αν συνεχίσουμε όμως να το σκεφτόμαστε και δεν αντιδράσουμε με αρχή το σημερινό παιχνίδι, σε περίπου ένα μήνα θα ψάχνουμε πάλι τι έφταιξε. Δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αγωνιστικά, αυτό είναι το φάρμακο.