Home TOP NEWS Περιμένει πολλά και από τους άλλους

Περιμένει πολλά και από τους άλλους

kaiafas-kirm match-brondby-omonia-c (61)


Το γεγονός και μόνο ότι τη μια σίγουρη μεταγραφή που θα κάνει, ο Καϊάφας επέλεξε να την διαθέσει για απόκτηση ακραίου, ενώ έχει κι αλλού ανάγκες, είναι αρκετό για να δείξει πως ο κόουτς δεν πήρε αυτά που ήθελε από τους ακραίους του. Ο Ζιγκί Μπαντιμπαγκά θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι όμως δεδομένο πως πρέπει και οι υπόλοιποι να ανέβουν.

Ο Κριστοβάο Ράμος, μάλλον θα καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας στο οποίο πήγε περίφημα, οπότε τον αφήνουμε εκτός συζήτησης, ενώ σε αυτή τη λογική αφήνουμε εκτός και το Μάριο Δημητρίου που θα δίνει βάθος στο δεξί άκρο. Σκέμπρι και Σέρινταν, θα παίξουν πολλές φορές στη κορυφή της επίθεσης και κάποιες στα φτερά, οπότε δεν είναι κλασσικοί ακραίοι. Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στους Κιρμ, Φοφανά και Εζέ. Για την ώρα έχουμε ποσότητα και επιλογές, δεν έχουν όμως ακόμα δώσει τη ποιότητα που ψάχνει ο Καϊάφας.

Ξεκινώντας από τον πρώτο, πρέπει να αφήσει πίσω του ότι έγινε και να μας δείξει τον βασικό στην Εθνική Σλοβενίας Άντραζ. Έχει πολλά παραπάνω να δώσει από όσα έδειξε. Μιλάμε για παίκτη με 70 συμμετοχές στη Σλοβενία και με ανταγωνισμό από Ίλιτσιτς, Όλμαντιτς, Μπίρσα, Κεμπλ. Κανονικά στη Κύπρο πρέπει να κάνει τη διαφορά.

Προχωράμε στο Φοφανά ο οποίος μέχρι στιγμής παίζει καλύτερα όταν έρχεται από το πάγκο. Ο Φόφι πέρσι είχε τα καλά και τα κακά του παιχνίδια ενώ βοήθησε κυρίως με τα φοβερά του σουτ. Το στοίχημα είναι να σταθεροποιηθεί στα καλά, να πείσει τον προπονητή του ότι μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος, ότι μπορεί να τον ξεκινάει βδομάδα μέσα, βδομάδα έξω.

Και τελειώνουμε με τον Εζέ, μια επιλογή για την οποία το τεχνικό τημ δέχθηκε ισχυρή κριτική. Όπως και με τους Κύπριους νεαρούς, έτσι και σε αυτή τη περίπτωση το τεχνικό τημ θεωρεί πως χρειάζεται χρόνο να μπει στους ρυθμούς και το επίπεδο μεγάλης ομάδας. Πρέπει και ο ίδιος να αντιληφθεί πως οι απαιτήσεις έχουν ανεβεί, πως πρέπει να δουλεύει το διπλάσιο σκληρά και πως έχει ευθύνη απέναντι και στο Καϊάφα.