Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβάρει εντεκάδα;

Προβάρει εντεκάδα;

filiko-ermis-omonoia (103)


Έξι μέρες πριν την πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει σήμερα τη Δόξα (19:00 live omonoianews.com). Το ματς αποτελεί την τελευταία πρόβα για την ομάδα μας, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα το προσεγγίσει ο Κώστας Καϊάφας.

Η λογική λέει πως για κάποιο χρονικό διάστημα, θα δούμε την εντεκάδα που προτίθεται να παρατάξει το Σάββατο. Αυτή δεν θα διαφέρει και πολύ από την τελευταία που παρέταξε κόντρα στη Μπρόντμπι. Με άλλα λόγια ο Παναγή στον άσσο, οι Ρούνιε-Λομπιανίτσε, ο Μαργκάσα, ο Ράμος αντί του Μάριου Δημητρίου δεξιά, στα χαφ Μπεμπέ-Οικονομίδης, επιτελικός ο Ασσίς και τριάδα μπροστά Σέρινταν, Σκέμπρι, Φοφανά. Παίκτες όπως ο Φυλακτού, ο Δημητρίου ο Κιρμ, αν είναι ΟΚ με την υγεία του ο Γκουλόν, χτυπάνε επίσης εντεκάδα.

Το παιχνίδι είναι φιλικού χαρακτήρα και θεωρούμε σχεδόν δεδομένο πως ο Καϊάφας θα χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες. Όλοι πρέπει να το πάρουν σοβαρά, σαν να ήταν επίσημο, γιατί ο μαραθώνιος ξεκινά.