Home TOP NEWS Σχετικά με το Δημήτρη

Σχετικά με το Δημήτρη

jimmys9


Πριν το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι υπήρχε πληροφορία σχεδόν σε όλα τα μέσα, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε προσπάθειες να αποκτήσει το Δημήτρη Χριστοφή. Οι ίδιες πληροφορίες έλεγαν πως αν η ομάδα περάσει οι πιθανότητες είναι μεγάλες να γίνει η δουλειά. Η διοίκηση διέψευσε κατηγορηματικά είτε γιατί τέτοιο θέμα δεν έπαιζε, είτε για να μας αναγκάσει να κρατάμε μικρό καλάθι σε περίπτωση που δεν γίνει η μεταγραφή ή δεν περνούσαμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείστηκε, η ανάγκη να αποκτηθεί ακραίος με τα χαρακτηριστικά και την αξία του Δημήτρη είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή υπάρχει η πληροφορία πως ο ίδιος θα ήθελε να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ άλλη μια κυπριακή ομάδα ενδιαφέρεται. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, από τον πιο σημαντικό παράγοντα σε αυτή την υπόθεση, το συμβόλαιο του Τζίμμη με τη Σιόν.

Αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ακραίο και το όνομα του είχε κυκλοφορήσει πριν το ματς, λογικό είναι να συζητείται έντονα και τώρα. Είναι άλλωστε ο κορυφαίος Κύπριος και ένα αγαπημένο παιδί της κερκίδας. Η απόκτηση του και μόνο, είναι ικανή να φέρει χαμόγελα. Όχι να διαγράψει όλα τα λάθη που έγιναν προφανώς και δεν πρέπει τίποτα να σπρώξει το βλέμμα μας αλλού αφού πρέπει επιτέλους να διορθωθούμε. Αλλά τουλάχιστον θα φέρει ελπίδα.

Είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ακριβώς λόγω του συμβολαίου. Μακάρι αλλά στην προκειμένη, πρέπει πραγματικά να κρατάμε μικρό καλάθι, αν και η ανάγκη για απόκτηση παίκτη αυτών των χαρακτηριστικών φωνάζει.