Home TOP NEWS Σημαντικό το δυνατό ξεκίνημα

Σημαντικό το δυνατό ξεκίνημα

Taxidi-Dania-14


Η Μπρόντμπι είναι αυτή τη στιγμή μια ομάδα σε δύσκολη κατάσταση. Στο τελευταίο της ματς κόντρα στη Χόμπρο έμοιαζε φοβισμένη, ο προπονητής της σύμφωνα με το τύπο της Δανίας αδυνατεί να εμπνεύσει τους παίκτες και η μια ήττα διαδέχεται την άλλη. Τι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να τους συμβεί; Να δεχτούν ένα ή περισσότερα γκολ στα πρώτα στάδια του αγώνα.

Το δυνατό ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας και την ισοπέδωση της δικής τους. Ο κόσμος πρέπει να δώσει το σύνθημα και η ομάδα να πάρει τη σκυτάλη. Από τα πρώτα λεπτά να τους δείξουμε πως θα έχουν ρόλο παθητικό. Κι αν σκοράρουμε, να μην τους αφήσουμε δευτερόλεπτο να σηκώσουν το κεφάλι. Να “ρίξουμε το σφυρί” που λένε Αμερικάνοι.

Αν πάντως δεν έρθει το γρήγορο γκολ, δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. Άλλωστε και η ίδια η Μπρόντμπι αναμένεται να μπει αμυντικά, ακριβώς γιατί ο προπονητής της ξέρει τα πιο πάνω. Ενενήντα λεπτά είναι πολύς χρόνος και όλα μπορούν να γίνουν. Αν δεν σκοράρουμε λοιπόν νωρίς, υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση και όλα θα πάνε καλά.