Home TOP NEWS Σκέψεις εντεκάδας

Σκέψεις εντεκάδας

match-omonoia-salamina-kazamias (38)-team-omada


Τα δεδομένα που έχει μπροστά του αυτή τη στιγμή ο Καϊάφας, μέχρι το Σάββατο δεν αλλάζουνε. Γκουλόν και Μαργκάσα θα είναι εκτός για 6 εβδομάδες, ενώ ούτε ο Εζέ προλαβαίνει. Για τον Ερόλντ τα ήξερε, ο Εζέ δύσκολα θα ήταν εντεκάδα. Καλείται λοιπόν να διαχειριστεί την απουσία του Μαργκάσα, αλλά και να βρει τους τρόπους να εμφανιστεί καλύτερη η ομάδα μας αμυντικά.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πολύ δύσκολα θα αλλάξει, αφού οι πληροφορίες θέλουν το μέλλον του Μεντί μετέωρο. Ρούνιε και Λομπιανίτσε θα είναι βασικοί λοιπόν και δεξιά τους ο Ράμος. Την τέταρτη θέση διεκδικούν Πέρεζ και Φιλιώτης, με τον Ουρουγουανό να έχει κερδίσει το τελευταίο καιρό πόντους.

Αλλαγή όμως περιμένουμε και στα χαφ. Ο Γεράσιμος Φυλακτού δεν ήταν στη μέρα του κόντρα στη Σαλαμίνα, σε αντίθεση με το Λουτσιάνο Μπεμπέ που ήταν εξαιρετικός. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ξεκινήσει πλάι στον Οικονομίδη και λίγο πιο μπροστά τους ο Ασσίς.

Τέλος μπροστά οι 2 από τις 3 θέσεις πάνε σίγουρα στους Σκέμπρι και Σέρινταν. Η τρίτη θα παικτεί ανάμεσα στο Ρουσιά που δεν σκόραρε αλλά ήταν θετικός, το Μπαντιμπάγκα που δύσκολα βγάζει ενενηντάλεπτο και τον Κιρμ, που έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες.