Home TOP NEWS Σβήστε τους το διακόπτη!

Σβήστε τους το διακόπτη!

match-brondby-omonia-c (76)


Κρίση περνάει η αντίπαλος μας στο Γιουρόπα Λιγκ Μπρόντμπι. Μπορεί να είναι μια από τις πιο παραδοσιακές ομάδες στη Δανία, δεν έχει ξεκινήσει όμως καθόλου καλά και χθες έγραψε τρίτη συνεχόμενη ήττα από το Χόμπρο και μάλιστα μες το σπίτι της. Ούτε στην Ευρώπη πείθει, όμως έχει την ευκαιρία τη Πέμπτη να εξιλεωθεί.

Και θα το κάνει, αν της το επιτρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας είναι η καλύτερη από τους δυο μονομάχους και έφερε τη σειρά στο ΓΣΠ. Οφείλει λοιπόν να μπει δυνατά από την αρχή, να ρίξει τον αντίπαλο στα σχοινιά και να του σβήσει το διακόπτη. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μην πιστέψει η Μπρόντμπι πως μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Κόσμος και ομάδα να πιέσουν για να γίνει η ζημιά και να τους ρίξουμε ακόμα περισσότερη τη ψυχολογία.

Οι διπλές αναμετρήσεις είναι σίγουρα πολύ διαφορετικές από τους αγώνες πρωταθλήματος, μιας και μπαίνει πολλή περισσότερη τακτική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, εξακολουθεί να είναι καλύτερη, ποιοτικότερη και με ανεβασμένη ψυχολογία σε σύγκριση με τη Μπρόντμπι και αποκλειστικά από αυτήν θα εξαρτηθεί ποιος θα περάσει. Το πρώτο βήμα, είναι το ψυχολογικό, ας μπούμε λοιπόν όλοι αποφασισμένοι στο ΓΣΠ και χωρίς δεύτερες σκέψεις!